Kiváló
Első 0 km-es autóm.
Kényelme utolérhetetlen, praktikussága és haználhatósága a kornak megfelelő, a prémium felszereltséget megszokva (esőérzékelő, elsötétedő belső tükör, tempomat, hazakísérő fény, kormányról vez. rádió, automata klíma, stb.) nem szívesen adja alá az ember. Ennyi pénzért egy opel, ford csak a fapados vagy közepes astrát és focust adta.
A család jól elfért benne, a csomagtér is megfelelő volt. A plüss kárpit kifejezetten strapabíró. Több órás út után kipihentebben szálltam ki, mint be.
Aztán balról belém jött egy busz, oldallégzsák, függönylégzsák. Az egészből semmit sem éreztem, csak azt, hogy áll a kocsi, és büdös van. Így biztonságból 5*-re vizsgázott. A BE oszlop, ajtó, sárvédő és motorháztető sérült, legalább is ez volt látható. Aztán a szemlén kiderült, hogy az energiaelnyelő zónák nagyon jól műküdtek, gazdasági totálkáros, elég sok mindent javítani kell. Összességében eddigi legjobb autóm, és nagyon sajnálom, hogy ilyen vége lett. Még egy pár évig meg akartam tartani, hogy a gyerekek ezt lakják le.
- Tűzkarika
- Kormánykapcsoló
- BE fényszóró
- CD tár
- Tolaotóradar
Konpakt Autó, Bp., Dózsa Gy. út.
Ide még biciklit pumpálni sem!!!
Fréd-Béni, Üllő
Korrekt