kedves protkós oroszlán
a "zasszony" 3 hónapos aknamunkája meghozta gyümölcsét és beleegyeztem a pözsó vételbe. 2004-ben ár-érték alapján (a nagyon rossz megbízhatósági statisztikák és vélemények ellenére is) jó vételnek tűnt. az említett apró és jórészt garanciális korban elhárított hibákon kívül szinte nem volt baja. pár dolog idegesített: a 2 év után kotyogó-kopogó futómű, ami a javítás és újabb két év után újra előjött. persze a magyar utak állapotát tekintve nehéz megítélni, h a konstrukció, vagy az út a hibás. a másik az apró elekromos hibák: pl. olajszint jelző hol üreset, hol túltöltöttet jelez pár órán belül, miközben a pálca szerint minden ok, + gyakori izzócserék főleg elöl. mindazonáltal szerettük, mert kényelmes és nagy volt, minden belefért. nagyon jó a kilátás a nagy üvegek miatt. jól viselték a kisebb koccanásokat a lökhárítók, több lámpánál hátulról érkezőt is hatástalanítottak sérülés nélkül. bár kissé alulmotorizált ezzel az 1.4-es "erőművel" családi használatra tökéletesen megfelelt. nyáron 6,5-6,7 literrel elketyegett, télen sem ment 7,3 fölé a fogyasztás. igaz, nem erőltettük a dolgot, mert ha tapostuk, 9-10l között is ivott. bárhogyan próbálom, nem tudok igazán rosszat mondani rá, rossz hírére rendesen rácáfolt. szerencsénk volt? lehet, de nem bántuk meg!
- indexkar, motorvezérlés újrakalibrálás, központi kijelző pixelhibák - mind garanciálisan javítva
- nagyon sok izzót égettett el
peugeot fábián fehérvár.
maszek szerviz a garancia lejártával
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Astra Caravan 1.4 16v | Következő autója? | Honda Civic 1.8 sport |
Verdikt | (6.4/10) |