Kedves emlék - megbízható útitárs
Francia autó: gyönyörű - azért vettük mert az asszonynak ott maradt a szíve a bemutatódarabnál.
De hát az a rossz, amit az ember a francia autókról hall...na az egyáltalán nem jött be, bár tartottam tőle nagyon. Lehet hogy szerencse de a két mérőkütyün kívül - volt a kettő vagy 15KFt együtt, szereléssel - úgy átvitt a 80Kkilométeren mint a csík.
Azazhogy - annál azért ráérősebben mert a dinamika nem az 1.4 benzines sajátja: túl nehéz neki a kasztni. Viszont vegyesen 98-as benzinnel 6,5 95-össel 7,2 átlagot hozott ami nem rossz.
Nagyon kényelmes, hatalmas belül, kontrolok/tárolók ott vannak ahol kell. Hátsó ülésen keveset utaztam, az kakasülő (pl egy Golffal szemben, amiben az is csónak) - bár még mindig kényelmes.
Erős fölcsavarozós tetőcsomagtartója van (nem ölelős) - na azon vittünk dögnehéz ülőgarnitúrát is - úgy, hogy belülre a lehajtott hátsó ülésre befért a két bazi nagy fotel is! Szóval ha hosszút meg nagyot kell vini, akár bele is fér, nemhogy rá.
A vezetési élmény nagyon jó ha nem versenyautóhoz van szokva az ember. Tapad mint a tapló, vízen sem csúszkál. A hátsó felfüggesztéshez szokni kell viszont mert akkorákat üt közepes kátyúknál is hogy na.
- valami légkondi hidraulika szenzor, meg talán az olajnyomásszenzor, mindjárt az első évben, utána - hibamentes.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | kadett 1987 | Következő autója? | focus |