Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1.6HDI Break

Janika 3. pöszója

Én ezt az autót egy 206XS után vettem meg. Elötte is Peugeotom volt 306. Eddig mindel meg voltam elégedve. Ez az autó nagy, ez volt az egyik szempont, mert 4-re bővült a család és a 3 ajtós 206 már kicsinek bizonyult. Szerintem szép is, de ami nekem nagyon fontos, hogy rettentően jól fogyaszt!!! 90-s tempónál alig éri el 4l/100km. Átlagban, ami nálam kevés város sok közút, 5literrel eljárok úgy, hogy 4 felnőt ül benne. A csomagtere nagy, ez nagyon jól jön ha utazni kell a gyerekekkel. Az idei utazásra még a babakocsit is sikerült elvinni. Jól húz már 1800-tól kb. 4000-ig. Innen már elfogy belőle az erő, de ez nem is arra való, hogy pörgessük, hiszen dízel. Ami viszont érdekes, hogy jóapámnak is van egy ilyen, pár hónappal korábbi, de az övé még 4000 felett is úgy húz mintha benzines lenne. Összeségében én nagyon jó autónak tartom, nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom!!!

- Bal első tompított 2,5 év után

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005