Iszonyat
Hát, gyerekek, elmondhatom,hogy háromszor volt pözsom, el?ször, utoljára, soha többé! Ennek az iszonyatnak( nem autónak) kétszer örültünk igazából, mikor megvettük, és mikor eladtuk.Jó tulajdonságai eltörpülnek a rengeteg rossz tulajdonsága mellett.Amikor elvitték,már aznap cserbenhagyta új tulajdonosát, elromlott a légtömegmér?je, nem ment többet 60-nál ( 50.000 Ft.).Lassan egy éve, hogy elvitték, kezdek megnyugodni, nincsenek rémálmaim, gyönyörködöm az új Hondám-ban, amiben lassan 16.000 km. lessz, és nem romlott még el!!!!!!!Ez id? alatt az iszonyattal már vagy nyolcszor voltunk szervízben.És még annyit, az iszonyat 5.500.000- ba került.Ennyi pénzt egy ilyen cs?dtömegért.Szerintem is ez a második Trianon, a franciák ezt direkt teszik velünk, annyit szidjuk ?ket.
- -"Bsi" rendszer(az autót vezérl? számítógép)- 3-szor csere- az els? kéthetes korában, másodjára 29!!! napot volt a szervízben- állítólag beázástól
- -szervó szivattyú csere
- -megbízhatatlan elektromos rendszer
- -hátsó ajtózár csere
- -egyes dolgok önálló életet éltek ( rádió ki-be kapcsolódik, visszajelez az "Esp", légzsák,ablaktörl?k stb...)
- -légkondi javítás
- -valami volt a futóm?vel is- már nem emlékszem-
- -lendkerék csere- ekkor betelt a pohár, és megkérdeztük a szervízben, hogy mi jöhet ezek után, mire ?k frappásan bármi
- -ja.. a fogyasztását nem lehetett 9 l alá vinni- hdi!!!
- -szervízállás 3 év- 3 hónap
Gablini