Imádni való kissrác
Meglátni és megszeretni. Beleültem és azt mondtam, hogy igen, mindíg ilyen autora vágytam. Kellett, hát volt rá pénz, megvettük. Riviéra felszereltség. Digit klíma, két első ablak motoros, szervo kormány, igaz ez már alap, gyári cd-s rádio, könnyű fém felni, ezüstmetál szín, 110 lóerő, hűtött kesztyűtartó, fűthető tükrök, tágas tér, nagy csomagtartó. El voltam ájulva az autótól és úgy gondolom, teljesen jogosan. Igazsághoz hozzá tartozik, hogy egy 2000-es évjáratu clio-ból űltem át ebbe az autóba. Az autó egy családi darabbá vált kezem alatt. Teljes mértékig meg voltam vele elégedve, jó volt a menetdinamikája, lámpáknál ha akartam, akkor ki tudtam lőni vele. Az 1.6-os motor kell ehhez a kasztnihoz, mert ez a motor tudja csak megmozgatni aza utot. 2.0-es motort nem javasolnék, mert annyival nem jobb a gyorsulás, hogy megérje a plusz 1-1,5 literes fogyasztás. Az autüval nagyon keveset mentem az is igaz, és főleg kis távokra használtam. Euzért volt nekem nagyon magas a városi, budapesti fogyasztás.10,5 liter.
Mindíg mindent megadtam az autünak és aki baráti körömben ilyen 307-est vett senkinek nem is volt vele semmi baja. Ha az előírtaknak megfelelően használod az autót, akkor nem is lesz vele semmi gond.
Peugeot sárkánynál találtam és ismerkedtem össze egy szerelővel, aki késöbb munkafelvevővé avanzsálódott, de nagyon nagyon ért a peugeotokhoz. Csak ajánlani tudom, hogy hozzá kell fordulni bármilyen prioblémákkal. Jelenleg a peugeot gablininél dolgozik.
Nagyon apro cseprő gondjai vaoltak az autonak, ezeket nem is tudom már felidézni. Miért is került eladásra akkor? Nos mivel külföldre sodort a szél, igy nem lett volna jo neki állnia 1,5 2 évet az udvaron mozgás nélkül. Nagyon nagyon sajnáltam, hogy eladtam. Ki vette meg? Egy francia úriember. Legalább haza került az autóm.
Lényeg: Imádni valo, kényelmes, igényes kialakításu, dinamikus auto. Csak és tényleg csak jüt tudok rola mondani. Országuton 7 liter volt a legalacsonyabb fogyasztása, míg városban, Budapesten, rövid szakaszokon érthetően magas, 10-10.5 liter.
- semmi
Peugeot sárkány