Igazi Családi Oroszlán
Először is önszántamból soha nem vettem volna Peugeot tetszett de nem, az élet úgy hozta ,hogy Yarist cseréltük a 307 Sw-re. 2literes moci fekete metál 7 személy tele extrákkal, a sok kilométer ellenére mégis rászántuk magunkat a cserére (jól beszámolták aToyotát).
Szervizkönyv ,Számlák előző tulajnál kuplung javítás fék lengéscsillapító, vezérlés nagyszervíz ,gondoltuk gondtalan lesz az elkövetkező pár év . Azóta eltelt egy év és néhány bosszantó hibán kívül nem nagyon van gond vele.
Nézzük sorba:
-már vételkor a bajuszkapcsoló lötyögött(drága 50000 ezért nem javittatuk meg már egész megszoktam)
-kopogó hang a futómű felől stabilizáror kar (3000Ft)
naggyából ennyi ezen kívűl volt egy kis baleset az 100000Ft
motorháztető,lámpa müanyagok stb.ezután beázott a szervószivattyú amire a szakszervíz 158000 modott 1 napi hiba megállapítás után majd Érden a szakik szintén újat garancíával 60000 ért 3 óra alatt kicseréltek, lett volna bontott is 25000 ért(profik). olajat csak a totál9000 érdemes bele tenni mert (tapsztalat) nem drágább mint a többi és legalább nem eszi meg.
Összegzés
-magas fogyasztás (7.8-10l)korábbi Opel Gsi (6.5-9l)
-pontatlan a komputer már 2szer fogyott ki az üzemanyag
-esőérzékelő néha nincs a helyzet magaslatán
-a két hátsó ülést nem lehet a padlóba süllyeszteni
+tágas jól variálható utas és csomagtér panoráma tető
+jó fékek,és futómű, erős motor
+rengeteg extra
Tulajdonképpen aki nagy kényelmes jól felszerelt autót szeretne és nem számít a fogyasztás fel van készülve az estleges javításokra annak nagyon jó választás lehet a Peugeot.
- Stabilitátor Kar 3000Ft,
- Kormány Szervoszivattyú 60000Ft(egy őz elgázolása után burkolat nélkül jártunk esőben ezért beázott)
- Bajusz kapcsoló ,egyenlőre nincs cserélve
Peugeot Vector Veszprém (Méregdrága hibamegállapítás 1 nap)
Peugeot Szerelő Érd Tel:0623 415288 (Hibamegállapítás és javítás 3óra)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Yaris | Következő autója? | Bmw |