Helló Leo!!
A megbizhatatlan Picasso után reméltük nem nyulunk megint sz@rba.Bár hülyének néztek,megint franciát választottunk,de dieselt,sok használat mellett gazdaságosabb.A kocsi szép is jó is, zörög is,na de a bp.-i utakon csoda hogy nem hullott még atomjaira.Legközelebb lánctalpast veszünk mert sajnos lassan már az kell ide.3 tagu család vagyunk,elférünk kényelmesen ,a csomagtartó is megfelel?,talán a klima valahogy nem az igazi.Jó kis utazó autó,stabil,nem dölöngél a kanyarokban, a rugozása kicsit sportos.16" gummikkal a Thököly ut nem egy élmény.A fenntartása sajnos nem olcsó,a havi Hungáriás casco majd 20 000Ft,ennek egyszer vettük hasznát mikor el akarták lopni a kocsit de csak a zár és a gyujtáskapcsoló szétbarmolásáig jutottak,150k volt a javitás.Sajnáltuk volna ha elviszik,mert hát szeretjük:o))
- Duda,indexkapcsoló /garanciában jav./ Kilincsek hajlamosak széthullani,egyet cserélni kellett mert az a kis m?anyag láb ami tartja ,hááát.. Aztán megtanitották! hogyan kell kinyitni az ajtókat,nem letépve a kilincset.
- Hangszigetel? paplan pótlás 26000 Ft ,ezt én zuztam le egy magas járdára való tolatásnál az aljáról,összetört.
- Gömbcsukló csere, a többi javitás nem meghibásodásból hanem elhasználodásból adódótt:vezérm?szij,kuplung,fékek.
Peugeot City.
Gyorsan átadták az autót,bár át nem nézték, a hátsó ülésnél hiányzott a müanyag amivel dönteni lehet a támlát.Meg én láttam már jobban kiglancolt átadásra váró kocsit is.
A szervizben nincs munkalap,kötelez? szerviznél add oda a kulcsot aztán majd délután gyere a kocsiért,hogy van e valami gondod azt nem kérdezik.Azt viszont igen,cseréljenek e olajat:O
Peugeot Frédi Béni,Üll?
Korrekt,komoly társaság ,csak ajánlani tudom.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2002 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 120000 |