Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1.6 Presence

Ha fiatalabb lenne nem válnék meg tőle soha !

Újonnan vettem , szerelem volt első látásra . Akkor szerintem a legszebb autó volt az új autók piacán. Felszereltsége (az akkori aktualitáshoz képest ) pazar. Hamar elérhető színt választottam , így lett piros (bordó) . Kb 10 nap és megjött . Gyönyörűség !! Sajnos volt pici karosszéria hiba - észrevettük. Felajánlották egyeztetett időpontban kijavítják ( lényegtelen volt : a műanyag lökhárítón pici horzsolás ). Imádtam , imádtuk és imádjuk a mai napig !!! Persze első szervízkor voltak apró észrevételek de kijavították. 1 év gari volt rá. Kevésnek tűnt de nem volt az. !-5 évesen jött az első hiba -hátsó ablaktörlő önállő életet kezdett élni. Szervíz- számítógép hiba : 85-100 ezer.Nos azt mondtam inkább be sem kapcsolom.Kb 2 év jött az irányjelző : szerviz 65-70 ezer. Marhaság !!! Találtam egy ügyes villamossági szerelőt aki az ablaktörlő és irányjelző problémát megoldotta 1 óra alatt 10 ezerért. Aztán kb 8-10 éve korában jött a gyújtás hiba. Ez anyagilag fájó volt : 80 ezer. aztán 13 és most 14. évében romlott el az első ajtózárak. Nos a a kötelező dolgokon kívül ennyi. Sok a 14 év alatt ?? --Szerintem egyáltalán nem. Persze aktuális időben megkapta az olajcserét , szűrők szíjak stb. cseréjét. Ha ezt a költséget összehasonlítom más márkák költségével 14 év alatt igencsak kedvező !! Az autó nagyon gazdaságos szervízigényű .Dinamikus jól felszerelt és biztonságos (Pl ESP ABS Sok sok légzsák ! )Konfort ?? Szuper ! említeném az ÓRIÁSI kesztyűtartót ami HŰTHETŐ !!Szeretjük , Bárcsak minden autónk eztán is ilyen jó lenne !!

- Irányjelző kapcsoló, Hátsó ablaktörlő. gyújtótrafó, Ajtózár , gyújtáskapcsoló.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Előző autója? Lanos Következő autója? SX-4 S-Cross