Fekete szépség
2003 áprilisában, közel 4 hónap várakozás után vettem át a metálfekete 307-est. A szín volt az egyetlen extra, amúgy minden széria a mai napig. A felszerelése a kategóriában nagyon jó, gyakorlatilag minden fontos dolog benne van. A kocsi cégautó, szóval a költségeket nem én fizettem :) Összességében elégedett vagyok az autóval, az eddig megtett 100000 km alatt soha nem hagyott az úton, a legkomolyabb probléma az a bizonyos Antipollution... téma volt. Ezzel kapcsolatban volt dolgom a Peugeot Assistance-szal is, velük is elégedett vagyok.
A 136 LE magyar viszonyok közt szerintem elég jó, ki is használom rendesen, de a német autópályán is OK volt. A futóm? kellemes, de a Focus azért veri, ez igaz a váltójára is. Szerencsétlen autó megjárta a Hockenheimring-et, és a Nürburgring-Nordschleife-t, és mondhatom, igen derekasan helytállt.
Amiben viszont a Pug verhetetlen: a beltér nagyon praktikus, hatalmas a hely. A klíma szintén remekül müxik, a gyári rádió nekem megfelel.
Volt két karambolom vele (mindkétszer belémjöttek ugyanott), de nem látszik semmi, a Centrál jó munkát végzett. Velük amúgy nekem nem volt semmi problémám, mindig korrektek voltak.
A karambolokon és a hidrot?ke témán kív?l a kocsi csak a kötelez? szervízek és a visszahívások alkalmával látta a szerel?ket, viszont elég gyakran kellett az izzókat cserélni, f?leg el?l, de most már ez sem okoz problémát.
A fogyasztás Pesten kb. 12 liter, nagy átlagban 10-10,5 , de ha nem vezetek ?rülten, vidéken akár 8,5-tel is elmegy.
Összefoglalva: az autó nem tökéletes, de csak apróbb hibái voltak, nekem nagyon tetszett és tetszik a mai napig.
- Hidrot?ke
- Izzók kiégése