Fekete Párduc
Nos azzal kezdeném, hogy már alaposan kiismertem a 307est, hisz egy Presence 1,6 benzin után ültem át ebbe a kategóriájában Full extrásnak mondható autóba.
Nos nem fogok regényt írni, a kényelem, menetstabilitás,a menetteljesítmény, a felszereltség, helykínálat első osztályú a kategóriájban.
A negatívumai ami számomra érthetetlen, az a kormánykapcsoló. Előző 307-esemnél 5* !! cserélték, 2 éven belül amit egyszerűen nevetségesnek tartok, és ennél az autómnál is előjött ugyanez a hiba 80.000km-nél. A másik bosszantó dolog, a kéttömgű lendkerék, ami kb 40.000km után nyikorgó , ciripelő hangot hallat. 2* cserélték, 2*150Eft -ért. Most megint 127Ekm-nél itt tartok, erre az importőr benyögi hogy éljek ezzel együtt. Közel 5 millió forintért vásároltam és most 1,8 milliót sem ér 4 éves kora után. Nagyon szeretem a 307est de ilyen áron nem kell. Arról nem is beszélve hogy 4 éves korára úgy nyikorognak a műanyag elemek mint egy kísértet kastély.
Többe kerül a fenntartása lassan mint egy Mercedesnek.
Eladni ennyi pénzért nem fogom inkább megtartom futkosós kocsinak, és átülök egy 124es Mercibe.
Annak ajánlom a Peugeot-ot aki fenntudja tartani.
Ja és még valami.
Kizárólag márkakereskedésben szervízeltesse, mert az ANTI-Pollution felirat sokszor megjelennik bizony az átkozott computeren, ami csak a kereskedés Lap-Top -jával diagnosztizálható, vagyis "olcsójánosok"-nak nem ajánlott.
- Kormánykapcsoló, lendkerék, mátrix kijelző, ülésfűtés
Kampf és Társa KFT Nagykanizsa
Korrekt, gyors, megbízható szervíz