Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1,6 Riviera

Fekete Macska

Naponta használom és egyszerűen jó beülni és menni! Kényelmes,jól felszerelt, szerintem ráadásul szép is. Lehet hogy én kifogtam, de az izzókiégésen /kiégéseken/ kívül igazán nem kellett hozzányúlni. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy a szervízperiódusokat betartom, és igyekszem a legjobb anyagokat megadni őmacskaságának!
Persze vannak hibái is:
-indexkapcsoló néha önálló életre kel
-rosszabb minőségű úton kopog a hátulja / szervíz nem talált hibát/
- hátsó kipufogódob az összekötőperemnél elájult / Horvátországból hazafele, kb. 300 km sporthanggal, nagy élmény volt/
- ajtózár /köszönet az "aranykezűnek!/ , viszont ez a szakszervízben pofátlanul drága lett volna, cca. 60000-et akartak legombolni rólam, ezért inkább kerestem a bontóban. Ügyes fiúk, hozzátanították az eredeti kulcshoz!

- Ajtózárbetét: 6000 Ft bontott /feltörte valami "aranykezű"/
- Hátsó kipuf.dob: 13000 Ft
- A nagyszervízre is beszereztem néhány dolgot:
- vezérműszíj: 6000 FT
- szíjfeszítő görgő: 10600 Ft
- Kuplungszett:36000-55000 Ft /gyártófüggő/
- Vízpumpa: 10000 Ft
- Ja, most volt visszahívási akción, valami ABS jeladó kütyüt cseréltek gariban.

Géringer Autóváros

Magánszerelő szaki, végig mellette kell maradni, sört csak a munka végeztével adni!

Fenntartási költség (5) Évjárat 2003
Előző autója? octavia Következő autója? Ford Modeo vagy Peugeot 407