Fekete cicus
Hogy is kezdjem?60lovas F Astrábol ültem át ami szinten ujonnan vásárolt 0km-es auto volt..tehat nem az elso uj autom..1,5éves plátói szerelem utan jott el a vásárlás pillanata(ekkor lett meg az ára).Ezen ido alatt aktiv tagja lettem az index 307es forumnak, elolvastam jot is rosszat is a modellrol.Probaltak sokan lebeszélni de érdekes modon mégtöbben bizattak a vásárlásra..Egyet tudtam biztosan..:Fekete külseju, vajszinu belsővel és 1,6os benzines lesz.Ehhez csak hab volt a tortán h 2004ben futott az X-Design sorozat melyhez alufelni is járt.Az elején kissé féltem tole mivel nem volt még ilyen relative bonyolult autom:d..De nekem bizonyitott a Peugeot.augusztusban lesz 3ik éves.MOst van benne 106000km ami sztem nem kevés..és nem is átlagos.Cserben nem hagyott soha.voltak kisebb gondjai nem titkolom, de azok megbocsáthatoak az erényei végett..Az auto ugy tökéletes ahogyan van.Egyszerűen élmény beleülni és hajtani.Biztos van jobb.De nem enniy pénzért.Szerintem a stabil útfekvés, a kiválo fékek, a megbizhato, kiszámithato uttartas a francia kényelem és a sok sok kényelmi extra mind olyan tulajdonsága az autonak ami miatt imadni lehet.Ismerettségi körömben is elterjedt a "betegség".Kollega 307es, haverok közül néhányan 206osra váltottak az Opel,Vw utan és nagyon elégedettek ők is..
A 307 esnek lelke van:Ez biztos
- 1 lengéscsillapito(magyar utak)
- 1 gyujtotrafo 100.000km-nél
- 1 indexkar
- 2 tűzkarika
Peugeot Xeviko Nyh--elégedett vagyok veluk
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Astra F 60 LE | Következő autója? | PEUGEOT vagy ha sok Ft lesz akkor BMW 5 Series |
Verdikt | (7.8/10) |