Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1.4

Elfogadható autó, elfogadhatatlan hangnem

Az autó megbizható eddig nem hagyot cserben, fogyasztása elfogadható, sok volt a garanciális hiba de lekopogjam pár honapja nem jött elő már több. DE AMI SZÖRNYŰ:a karoszériás munkafelvevő egy nagyon bunkó fazon, a gyárilag festet hátsó müanyag lökhárító fél éves korrára elkezdett foltosan kopni, visszamentem reklamálni, és azt mondta a munkafelvevő a kollegáinak, hogy azért kopik mert tuning-fusi mühelyben festetem a lökhárítót, ezidáig azt se tudtam hogy mi az. Soha nem szóltam eröteljesen mert vissza kellett mennem garanciális szervizbe és pocsékolták az ídőmet de ez az ember nagyon felidegesítet mert vettem egy új autót és elkezdet foltosan kopni a festése és nem, hogy szó nélkül kijavította volna hanem megkérdőjelezte és mindenki elött le akart járatni jogtalanul, miközben az én otthagyot pénzemből kapja a fizetését. Tőbb szakembertől megkérdeztem a festéssel kapcsolatban hogy ez gyakori hiba-e és azt mondták, hogy igen mert nem jó alapozot használnak a müanyag festéséhez. Jeleztem is a Carlionnál hogy ha majd autót cserélni szeretnék akkor ez az ember közelébe se jöhet az autómnak (ő számolja be a használtakat) mert akkor megyek másik Peugeot kereskedésbe, van belőle bőven az országban.

- Garanciális:
- -szoftver frissités
- -kormánykapcsoló törése miatt csere
- -ABS-nél valami vezeték csere, tűzveszély miatt
- -a hátsó lökháritó festése mert kopott a gyári festés

Carlion Kft Kecskemét
A karoszériás munkafelvevő egy nulla csak nem tudom hogy engedhetik ügyfél közelébe

A Carlion Kft-nél a motorikus szerelö mindig korekt és gyorss volt, és megprobálta mindig úgy alakítani a szerelés ídőpontját hogy minél kedvezőbb legyen a számomra

Fenntartási költség (7) Évjárat 2005
Előző autója? Fita Bravo Következő autója? Peugeot 407 talán