Egyszerűen szeretem
Nagyon szeretem az autót.Nem igaz,hogy elromlik!(legalábbis az enyém).A kategória társakkal össze hasonlítva ki merem jelenteni,hogy prémiumos anyagok vannak az utas térben.4-év után sem zörög a belső térben semmi.Hosszú távon is kényelmes,csak deréktájon rosszul formázott az ülés.Óriási hely van elől-hátul.A csomagtartó nem kategória csúcs,de átlagos.A fogyasztása kedvező(átlag 7.5l),a motorja elfogadható.4 év után sem fogy az olaj,sehol sincs furcsa folt rajta.A futómű kicsit zajosan boldogul az úthibákkal,viszont még nem sikerült elbizonytalanítanom és még nagy sebességnél is abszolút kezes az autó. Kétszer cseréltek tűzkarikát.Állítólag a 2. a végleges.Majd meglátjuk.A cd lejátszó forrósította a lemezeket és akadozott.1x cserélték garanciában.Az első ajtókból kb 1 éve rossz úton recsegő hang hallatszik.Szerintem túl nagy a forduló köre és láthatatlan az eleje belülről-nagyon megnehezítve a parkolást.A fényszóró tompított fénye kicsit gyenge.Összességében meg vagyok vele elégedve.
- cd-s rádió-garanciáli csere,tűzkarika-4000Ft,index-garanciális
Peugeot Kempl-Németország,Speyer borzalmas szerviz,hozzá nem értés,húzos árak,30000-es szerviz utáni hútővíz folyás,kontárkodás,folyamatos problémák
Peugeot Sába-Sopron eddigi(rövid) tapasztalatom pozitív.amit a német szerviz elrontott,vagy nem tudott megcsinálni napok alatt sem,azt ők azonnal megoldották
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Golf | Következő autója? | Peugeot 407 vagy Toyota Avensis |