Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 307SW 2.0HDI 90LE

Családi élményautó-idegesít? hibákkal

Gyönyör?, kényelmes, óriási családi élményautó. Ideális családi kirándulásokra, és külföldi túristáskodásra. Panorámatet? egyetlen hátránya, hogy nem nyitható.
Remek ötletek és design ötvözete csak kár, hogy nem a TOYOTA rakja össze.
Motorikusan hibátlan, 180 a vége és padlógáznál eszik 11,5l/100km. A 90LE miatt nem gyorsulási versenyre javasolt, viszont nincs étvágya.
Utastere csendes, jólszigetelt, zaj és h?mérsékelt tekintetében is. Nem nyiszorog, nem recseg. A futóm?vét nem a pesti utakra tervezték és kényelemre hangolt. Az apró szerelési hibáktól eltekintve én imádom. Megint ilyet vennék. Csak ne lennének azok az átkozott, idegesít?, örjít?, apró kis icipici hibák.

- Indexkar 1x-csere
- Csomagtartó záródását érzékel? mikrokapcsoló kontakhibája miatt nem m?ködött a központizár- 2x komputercsere, n+1 csomagtérajtó szétszedés, mire elhitték a szervízben, hogy egyszerü kontakthiba és kicserélték a mikrokapcsolót kábelkötegestül.
- Izzócsere n+1
- 0km óta el van szabva a kárpit és állandóan kibújuk a takaróm?anyagok alól.
- Szélvéd?mosó 40e km óta nem jól m?ködik és mai napig sem sikerült megoldaniuk.

Peugeot Qualité Jászberény
Kritikán aluli. Csak azt veszik észre amit mondanak nekik, hogy nem jó. Amire nincs panasz az jól m?ködik. Az említett mikrokapcsolóval is 1 évig jártunk hozzájuk. 1 évig nyitott autóval jártunk Európaszerte.
Kár, hogy nincs rosszabb osztályzat mint 1.

Peugeot Sárkány Budapest
Remek szakemberek. Semmi nem kerülte el a figyelmüket, s?t olyan hibákra is felhívták a figylememet, amit én nem vettem észre és gratis megjavították.
Ha Peugeot akkor náluk érdemes szervizeltetni.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Megbízhatóság (9) Vezetett km 120000