Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1,6 HDI

Barátságos oroszlán

Céges autóként használom, alant említett gépes után. A megtett kilóméterek száma nem túl magas ezért a benyomások többnyire még pozitívak (egy új ótó ne nagyon romojjék má´ el). Az orra már faceliftes engem inkább planktonev? tengeri jószágra emlékeztet valamelyik porcos fajtából, mindenesetre kell?en figyelmeztet? jel a bels? sávban : ) és váratlanul gyakran megbámulták szóval semmikép sem összekeverhet?. Amúgy szép darabszámban van el?z? szériás 307-es is cégünknél és az A oszloptól hátrafelé nem sok (egészen pontosan 1) különbséget sikerül felfedezni. Elöl fejedelmi a környezet magam mögött már inkább tortúra lenne egy hoszabb út, pedig nem szokásom feküdni a kocsiban. Az el?z? G Astrában is több hely volt hátul ! A kiválóan sikerült 1,6 HDI motor van a szekérben és magam is csak támogatni tudom a választást. Jól húz, stabil a végsebesség környékén is, nem zajos a fogyasutása pedig megfelele annak mait egy ilyen ketyerét?l elvárhatunk (90-nél stabil sík terep 3,8 l/100km). Ha hajcsározva van vagy városi üzemmód akkor ett?l nagyságrenddel szomjasabb tud lenni. Érdekes volt kipróbálni egy V50-est 2,0 dizel motorral. Egy dekával nem ment jobban (érzésre), és a vége is nagyon hasonló volt, (bár hasonló üzemmódban kevesebbet fogyasztott). Szóval kellemes autó, de egyel?re nem tudom hogy magamnak is megvenném-e. Az biztos ez az oroszlánnnak ? (Jirzsi) egy nagyon barátságos változata. Ja a gyári rádió hangszóróstól együtt egy nagy kalap .... minél el?bb cserélni fogom. Neten láttam ültetett nagggggyyon peres gumis, böszme felnis változatot. Ritka jól állt neki.

- Az ötödik ajtó ritkán csukódik els?re...

Fenntartási költség (7) Évjárat 2005
Előző autója? Opel Astra Következő autója?
Verdikt (7.1/10)

Peugeot 307 2000 (2000)