Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 2.0 Hdi 90LE

Az oroszlán a sírba visz!

M?szakilag az autó egy hulladék!!! A váltó olyan hosszú úton jár,hogy akár egy g?zhajó sebességváltója is lehetne(vagy még azé is rövidebb??),elötte volt egy 206-os Hdi-k és azon is nagyon sz?rnyü volt a váltó! Ízzók rendszeres cseréje,a motor gyenge az elméleti teljesítményéhez képest és nagyon sokat eszik 7liter!!! Azért egy 2002 Hdi-nek szerintem nem kellene ennyit enni (ráadásul turbo nélkül), amikor apának a 1.9 Partnere nem egész 6 literben megáll úgy,hogy teli van állandóan a puttonya! A futóm? kopog, nagyon kopog! Az index kart már nem tudom hányadszor kellene cserélni 3 v. 4 ,mert amikor visszaugrana normál állapotba ? elkezd a másik irányba indexelni!! Az autó 1-szer súlyossabban megtört amikor anyámat egy szintén Pegeot, egy 206 SW arra vette rá, hogy a sorompó piros jelzése ellenére nem kéne megállnia, és hátulról felöklelve betolta a sinekre! Hála Istennek anyám gyorsan kapcsolt és újraindított és lement a sinr?l amire ezután a 206-os került! A vonat jött de a mókusnak sikerült letolni a sinr?l a 206-t! Biztonságból jól vizsgázott az autó, legalább is a hátulról való ütközés terén! Míg a 206 totál lett (olaj,víz,lámpák,futóm?,motor) addíg a mi Peugeotunknak "csak" a hátsó lökös,csomagtérajtó(de még lehetett használni az ütközés után csak szorult egy kicsit), kipufogó görbült. Ennyi! Csak az volt a gáz, hogy a kedves Öreg mókus aki belénk jött külföldi volt és így kicsit bonyolult volt a kár rendezés! Ja és itt említeném meg a Peugeot Fábián szervízt aki felvállalta,hogy megcsinálják az autót el?re a saját kölcségükre és miután kész volt az autó és a számlák is kész voltak, utánna elrendezte a külföldi biztosítók hazai közös képvisel?jével (akinek ezúton üzenem,hogy akassza fel magát és fulladjon bele a saját sz*rába)! Azért szidom,mert ha a szervíz nem vállalja fel,hogy megcsinálja az autót akkor a biztosító állása szerint nekünk a saját zsebünkb?l kell megcsináltatni és utánna a számlát benyújtani és talán 3-4 hónap múlva megkapjuk a biztosítási pénzt érte! Kézedezem én! Legyen az embernek 1-2 millája mindíg a zsebében ha egy hazánkon hetente átviharzó tetves yugó összetöri a 4-5milliós kocsiját ami amúgy a munkaeszköze, hogy megcsináltassa, mert a rohadt biztosító nem fizet addíg????!!!!! Nevetséges szerintem! Bár az volt a szerencséje a mókusnak, hogy anyám vezetett és én nem voltam ott,mert valószín?, hogy nem kellett volna neki a trélerrel hazamenni,hanem megtanulta volan milyen a hazai vendégszeretet! Ja még megemlítem, hogy elötte volt egy 1.4 Peugeot 206-os ami bemondta többször az unalmast, nem ment hibát hibára jelzett,tréler vitte a ház elöl! Hiba a szervíz szerint(az 1.4-eskre az 1.2-es gyujtáselosztóját tették a gyárban és azért rossz)! Hozzáteszem egy ismer?snek akivel együtt vettük a 2 autót (mindenre megegyezett a két autó), mert így kaptunk rá még egy kis kedvezményt, szóval neki is ugyan ezek el?jöttek, csak neki egyszer az autópályán 130-nál,másik alkalommal fehérváron az egyik kersztez?désnél! Ezután vissza lettek véve az autók, és itt szintén fejet hajtok Fábián úr elött! Visszavették ?ket és kaptunk helyettük 2db 206-os Hdi-t 90LE-t!!! Majdnem full extrássat egy kis ráfizetéssel! Nos azzal nem voltak gondjaink!!! Az biztos azért, hogy francia autót nem veszünk még egyet!!! A peugeotok jók voltak 406,306,106-os (a 206 már annyira nem jött össze) szériáig, de utánna egy trágya!!! Azon imádkozom, hogy adjuk már el, mert annyira útálom!!! Nem hittem volna,hogy én aki rajong az autókért, hogy így szívb?l tudok gyülölni egy autót is!

- Ég?k mint a drazsé! Valmi kopog a futóm?ben amire nem jön rá az Isten sem, hogy mi az!Index kar már vagy 3-szor! 3-szor volt megtörve! A 3-ból csak 1 volt súlyosabb,de garis autó révén ki lett javitva! Szóval akár az új!

Székesfehérvárra Peugeot Fábián-hoz
Pontos címet nem tudok mondani de könnyü megtalálni!

Fenntartási költség (3) Évjárat 2002
Előző autója? 206 Következő autója? BMW X3 v. Skoda Oktavia 4x4 v. Audi Allroad