Az ellenségemnek sem!
Nagyon kényelmes autó,kezdtem megszeretni,de ett?l a sok hibától megutáltam.Le akartam cserélni megkérdeztem nagyon sok embert(szerel?ket,keresked?ket,ismer?söket)mit ajánlanak helyette.Senki nem tudott sokkal jobbat mondani,volt akinek egy IV Golffal vannak ilyen bajai,valakinek meg a 2éves hetes BMW-vel.Szerencsére eladtam,igaz 4 év alatt buktam rajta több mint 3milliót!Beszámították egy Navarába.
- 0km Az autó átvételnél derült ki:3üveget cserélni kell(karcos)+a küszöböt festeni kell mert a lakk alatt hibás a fényezés.20000Km féktárcsa csere-fékezésnél rázta a kormányt.30000-nél ugyanez megint!Hátsó szélvéd? csere(berobbant magától).Leszakadt pótkerék(a pótkeréktartó bowdene 1.5 év alatt elrohadt!17000Ft az ára de nem veszek mert félek hogy menet közben szakad le!!!!)45000Km kuplung csere!Tükörlap csere(nem f?tött).Indexkapcsoló csere.Csomagtérajtó gumigéder csere beázás miatt(csere után ugyanúgy beázik azóta is!).Nagynyomású szivattyú csepegés.100000-nél újra kuplung csere!Generátor ékszíjtárcsa csere 50000Ft+az elszakadt ékszíj pótlás.
Peugeot Gallion Kft Békéscsaba:Itt vettem az autót.Az ajándékként ígért levehet? vonóhorog helyett kaptam egy snassz kisipari nem levehet?t!A féktárcsa hibáját nem tudták,azt mondták a tárcsa üt,vagy a féknyereg görbe.(a féket én javítottam meg kés?bb (autószerel? vagyok)aminek annyi baja volt csupán hogy ki kellett takarítani a féknyerget mert a fékporban megakadt a betét és ferdén nyomódott a tárcsára,ezért rázta a kormányt!(azért köszi az új tárcsákat!) A féket egy javítás után úgy légtelenítették hogy vissza kellett vinni az autót mert nem fogott a fék szinte egyáltalán!!!!!A nagynyomású szivattyúhoz nincs tömítésgarnitúrájuk(rendelésre sem!) csak komplett szivattyú 240000ft-ért.Nincs generátor ékszíjtárcsájuk(rendelésre sem)Csak komplett generátor 170000-ért.
Bosch Martincsek szervíz Békéscsaba Berényi út:Nagynyomású szivattyú tömítésgarnitúra raktáron 50000+áfa!Generátor ékszíjtárcsa rendelésre 50000Ft.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Vanette | Következő autója? | Nissan Navara |