Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1.4

Átkozott pénznyelő!!

Motorilag nem volt vele problémám, 1.4 motorhoz és a tömegéhez képest remekül ment és húzott. Keveset futott, legalább is ugy gondolom hogy egy 5éves autóhoz képest, 65000 km az nem sok, de ennek ellenére idegesítő zörejek voltak az autóban. Sajnos amit a kocsira költöttem abból már egy új autót is lehetett volna venni. Indexkar csere illetve a 2xi valtó csere elég idegesítő próbléma volt. Elektronikáról nem is beszélve, állandóan kiégtek az izzók féklámpa stb. Elektronikának köszönhetően a 2006-os nyári nagy esőzések miatt a kocsi leállt mert teljesen zárlatos lett. A márkaszervízről nem is beszélve, elég rossz tapasztalatokat szereztem, pár márkatársammal együtt. Gablinibe soha többet!!!!! Kényelmi szempontból jó az autó és mint már az elején írtam motorilag se volt vele gond, sőt kifejezetten meglepett (legalább ez a két dolog jó volt). Sajnos nagyot csalódtam a márkában és éppen ezért soha többet Francia autó még ha ingyen adják akkor se. Vezethetősége jó úttartása is biztos. Az autót igazából nem tudom ajánlani senkinek a sok idegesítő probléma miatt. Én örülök neki, hogy megszabadultam tőle és remélhetőleg ennél már csak jobb lesz a közeljővőben.

- Indexkar csere
- Váltó csere 2x
- Elekronikai hibák tömkelege: -fedélzeti computer
- -izzók állandóan kiégtek
- - stb

Budapest, Fogarasi út.
Peugeot Gablini

Fenntartási költség (1) Évjárat 2001
Előző autója? Következő autója? Volkswagen golfIV, Honda civic sok pénz esetén Golf GTI
Verdikt (3.3/10)

Peugeot 307 2000 (2000)