Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1,6 HDI SW Premium

A család kedvence :)

Null kilóméteresen vettem szalonautóként Siófokon. Ez az első dízel autónk - a gyakori használat miatt esett a választás a dízelre. Nagyon megtetszett a vonalvezetése, a hatalmas tetőablak, a variálhatóság, a kényelem és a nagy csomagtartó. Sokat használom (havi 4500-5000 km) mind városban mind országúton. A kuplungcserét leszámítva semmi komoly baj nem volt vele. Bosszantó az állandóan kiégő izzók - bárhol, bármikor. Nyaralásra kitűnő: 2 felnőtt 2 gyerek két hérte az összes cuccot be tudom tenni a csomagtartóba úgy, hogy le tudom húzni a csomagtér takarót és az utastérbe nem tettünk semmit. Hosszú úton kényelmes, megpakolva is jól húz (4 személlyel és telepakolva 130-nál 7 liter). Városban araszolva sem fogyaszt sokat - 7 alatt. A klímát szinte mindig bekapcsolom a fogyasztási adatok ezzel együtt értendőek.

- 65 000 km-nél lendkerék csere, havonta egy izzó kiég (H7-es, helyzetjelző, féklámpa, rendszám megvilágító),
- 120 000 km-nél első féktácsa csere,
- 150 000 km-nél újabb lendkerék csere, a lámpákat megelőtétezték így már nem égnek ki

Peugeot-Máté Siófok - olajcserén kívűl mást nem bíznék rájuk.

Peugeot-Kovács Szentes - maximálisan elégedett vagyok velük. Az autót 4 hónapos kora óta ide viszem.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2004
Előző autója? Escort 1.6 16V - 1999 Következő autója? Peugeot 407 SW HDI