Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 1.4 Symbole

206 után 307 - engem szeretnek a francia autók?

Soha rosszabbat! Nem is sokat, de nem is keveset használva két év után azt mondhatom, hogy nagyon jó vétel volt. Soha semmi baja nem volt kivéve azt a nyamvadt féklámpa kapcsolót (egyszercsak kiírta, hogy hibás a tempomat és nem is engedte használni - goto szerviz, diagnosztikai számítógép, az meg mondta, hogy a féklámpa kapcsoló rossz, kicserélték, azóta ismét minden tökéletes - 10 éve még csak álom volt, ma már valóság!).

Magas és széles, csöndes, és a kategóriája legjobb futóművével rendelkezik (nem én mondtam: http://totalcar.hu/tesztek/pug30714/). A Thököly úton nem kapok agyrázkódást a macskakőtől ugyanakkor 110-el vidáman beveszi azt a kanyart ahol a 206-al 70-nél haláláfélelmem volt.

1,4. Nos, csodát nem kell várni, amennyiben az ember a klímát is használja kifejezetten szenvedés - klíma nélkül egészen elfogadható. Kanyarodósávból egyenesen padlógázzal továbbhaladó X5 tulajdonosoknak ezt írnám elő ha bíró lennék, szigorúan kikapcsolhatatlan klímával (meg végtelenített Kovács Apollónia CD-vel).

Fogyasztás: városban 9 (szinte mindig dugóban araszolva), országúton 6.5, autópályán 7.5. Nem kevés, de nem is sok.

+++: Fényszórók (a hosszúfény egyszerűen nappali világosságot varázsol bárhova, +50% megalight és kamuxenon nélkül, 600Ft-os izzóval), tempomat, belső, kényelem, futómű

---: A pesti utak 2 év után éreztetik hatásukat. Még mindig csöndes, de két éve csöndesebb volt. Rükverc csak második (harmadik, negyedik) kuplungolás után, ez Peugeot betegség. A gyári hangszórókat nem audiofileknek tervezték. Fogyaszthatna kevesebbet is városban.

- féklámpa kapcsoló 2 éves és 10 napos korában, a garancia lejárta után 10 nappal - szerencsére nem egy nagy tétel :)

Peugeot Kampf, Kaposvár

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Előző autója? 206 Következő autója? Peugeot?
Verdikt (8.1/10)

Peugeot 307 2000 (2000)