Taxi kisöccse :)-
Eléggé ütöm a Kicsit, sokszor beleszól az elektronika ahogy nyomom neki!!!(leszabályoz) A váltó egy kicsit gyengére sikeredett,de elmegy!! Katalizátor nélkül a vége kb.200 km/h!! 190-et mentem már vele,de rossz volt az út és nem nyomtam tovább neki!!!(MÉG MENT VOLNA BŐVEN TOVÁBB!!!!!!!!!!!!)Ki nem hiszi, járjon utána!:)
A Kicsivel megegyező évjáratú (1997) autók :PASSAT,AUDI,ROVER tehát a középkategóriás nagynevek és az újabbak: 307-es,406-os PEUGEOT,SUZUKI SX4 porig alázása Debrecenben véletlenül pont egy rendőrautó előtt :DD stb... nem ellenfél!!! Egyszóval IMÁDOM az autómat, de vágyok egy 2.2- es 406-osra, de ez csak álom, rohadt drága a fenntartása a nagy LE miatt!
Egyébként sokkal kényelmesebb és nem ráz úgy,mint a német,japán fapados autók!!
Az a baj,hogy ha odalépek, üvölt az oroszlán és behallatszik az utastérbe..... :)) Az is gond, hogy kellene még egy 6. sebesség a váltóba.... :) Mindenkinek csak ajánlani tudom... Az alkatrészek árai nevetségesek... , de ha kíméled, nem kell rá költeni.
- Kezdem az elején: komplett hátsóhíd csere (szar utak és zsírzógomb hiánya miatt) ; szelepszárszimeringek (120000-nél kellett volna lecserélnie az előző tulajnak) ; összekötők és rúdvégek cseréje szintén a "jó" utak miatt.. ; kuplungbovden 176000-nél ; gumibak-csere kellene még: a motortartó,hátsóhíd bakjait. ; hogy ette az olajat, az tönkrevágta a lambdaszondát és a katalizátort ; + néhány apró kopó dolgok. JA ÉS MONDOM 180 EZER KM VAN AZ AUTÓBAN ÉS NEM VOLT MÉG KERÉKCSAPÁGY CSERÉLVE ÉS NEM IS BÚG.. EZ A DURVA!!!!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | 309 D | Következő autója? | NEHÉZ LESZ MEGVÁLNI TŐLE,SZERINTEM MEGSIRATOM..Vettem egy nissan primerat!2007.08.25. |
Verdikt | (8.7/10) |