Kedves ellenségem
Először szerettem, mert okos kis autó volt, se soha nem tudtam megszokni igazán. Valahogy nem sikerült megfejtenem, miként marad az úton, de hogy ott maradt az biztos. Állandóan olyan érzésem volt, hogy kicsúszok vele egy laza kanyarban. Nem volt megbízhatatlan, de soha nem bíztam benne igazán. A mobilomat nem mertem otthon hagyni, nehogy gyalog kelljen hazamennem, de nem történt ilyesmi egyszer sem. Eleinte furcsa volt, hogy a hűtővíz soha nem melegszik 70 fok fölé, de ezt meg tudtam szokni. Miután az egyik márkaszervízben feltöltötték a hűtőt olajjal (törne le a keze!), megszűnt a hűtővíz hőfokproblémája, de azután mindig kellett barkácsolni. Hűtőmosás, folyadékcsere, hűtőmosás, folyadékcsere, termosztátcsere, hűtőmosás, folyadékcsere, az idők végezetéig.
Most anyám használja, de igyekszünk megszabadulni tőle.
*A képeken épp egy svájci út után látható. Hó eső, minden volt. Máskor meg nem volt kedvem fényképezni szegényt. :-)
- Lambdaszonda, fékcsövek, computer, egyéb elektronikus hibák (közp zár, ablakemelő, immobiliser, stb).
- Hűtőgondok, minden mennyiségben, de ezek nem az autó hibája miatt voltak.
Peugeot Máté Siófok
Peugeot Fábián Székesfehérvár
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Sedan 1.6 16V | Következő autója? | Jeep Grand Cherokee 4.0 Limited |
Verdikt | (4.7/10) |