Egy igazi társ a mindennapi használatra!
Az autót 2005 ben vettük a Menyasszonyommal. apró sérülések vannak rajta kívül, a motortérnél felfedezhet? a nyoma egy törésnek de ennek ellenére egyben van az autó!
Eredetileg németországból hozta be az el?z? tulaj 2004- ben és azt gondolom külföldr?l származó autóknak el?nye az hogy ha valami elromlik akkor cserélik a meghibásodott alkatrészt és nem javítják! Ez számomra nagy el?ny! Mi sokat járunk vele ami azt jelenti hogy 6 hónap alatt tettük bele a 22000km-t. Átlagosan 6,2 l-t fogyaszt de ezt városban és autópályán egyaránt. Hosszabb úton 130nál kb 5,8- ra lemegy a fogysztás de ez lábfügg?! Kényelmes és a -17 °c ban is pöccre indul! Az 1,9 literes turbó dizel nagyon nyomatékos 196nm és emellett a 92le is elég sok. Nem gyorsul nagyon jól de 3 -tól megveri az új 1,9es tdi ket. Max 200km/h val mentünk vele eddíg de azt már nem szereti. a normális tempó 130-140 és ott még optimális a fogysztása!
Összegezve egy jó választás! Ajánlatos precízen átnézetni megvétel el?tt mert nagyon szét lehet hajtani f?leg hidegen és ha folyik az olaj vagy nincs benne akkor az már baj.
a kényelem pedig magáért beszél: Francia!
- Fékbetétcsere , id?szer? volt.
- Elektromos kábelek az ajtóban, saját magam is megtudtam javítani!
Peugeot Fábián!
Újpalota, saját szerel?, becsületes és nem nyúl mélyen a zsebembe!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1996 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 22000 |
Előző autója? | 306 1,8 XT | Következő autója? | még nem tervezem a lecserélését! |
Verdikt | (7.5/10) |