Autók » Peugeot » 306 (1993-2000)

306 2.0HDI

A dieselek gyémántja...

Ket 306 os break-em volt,az egyik egy 1.4es benzisnes volt,esztetikalilag szep volt es tetszett,de lomha es lusta volt.A masik egy 2.0HDI volt,amivel rendkivuli modon megvoltam elegedve es szerettem.Motorikusan kivalo,jol fogyaszt,nagyon jol megy es megbiszhato auto.A HDi ben nem romlott el semmi sem kiveve az ablak torlo motorja.Az 1.4es ben par ezer km ter utan a gomb csuklok kiestek egyszeruen az ajtobol,a muszerfal mozgott,szoval nem volt a benzines egy jo vetel,de a dieselt azota is imadom!!

- Az ablak torlo motorja beazott,ereteti csre eseten az uj motor ara 60ezer foritn lett volna,de sikerult bontoban talalni s igy is jol mukodik s meg az eso erzekeli is jol regal...

Peugeot sarkanyhoz vittem szervizbe,de a kiszolgalas lassa,az ugyintes is.A munka ber nagyon draga,szervizkoltseg sok es nem megbizhatok!

Fenntartási költség (9) Évjárat 2001
Előző autója? 306 benzines Következő autója? peugeot 407
Verdikt (7.3/10)

Peugeot 306 1993 (1993 - 2001)