El se hiszem!!Ez egy JÓ AUTÓ!
Előtte volt dolgom Ford Mondeóval, BMW-vel..Ez azt hiszem az első Peugeot ami bátran felveszi velük a versenyt, sőt ár/érték arányban talán jobb is! NAgyon egyben van az autó, minőségi beltér, kiváló,stabil és precíz futómű+kormány, pontos, 6sebességes váltó(igen egy Francia autóban!!én se hittem el)! Hatalmas pozitív csalódás!
Kívül kicsit furi forma, de van karaktere, belül viszont egyértelműen nagyon minőségi és jól néz ki! A motor 1.6 HDI, 110 ló, egész jól viszi a viszonylag nagy kasztnit, mondjuk azt érezni hogy nyomatékból él a motor, mert felül már kifullad, de kellemes, élvezetesen vezethető autó! Sosem hittem volna hogy egy Peugeot ilyen is lehet! Eddig semmi hibája nincs az autónak, a motor teszi a dolgát, bírja a gyűrődést télen-nyáron,és olyan érzést kelt (és remélem) hogy még jópár évig ilyen is marad!Az autó crossover, ami annyit jelent hogy a nagyobb gödröktől, és patkáktól , lazább földúttól nem kell annyira félteni mint egy sima személyautót,de azért csodákat ne várjunk tőle.A csomgtartója nagyon praktikus, még kis zseblámpa is van az oldalában+ a csomagtér alja süllyeszthető vagy emelhető,ahogy tetszik.Pompás egy autó. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
- Semmi!Hibátlan!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2009 |