A kétarcú
Aszonyféleségnek kellett autót nézni 13 év után már megnőttek az igények meg a méretek is.Kényelmes legyen könnyű kezelhetőség,ne keljen váltogatni városban de csomagtartó jól pakolható legyen!Hosszas próbák után kombi helyett lett SUV a cél,én ragaszkodtam a 2.0Hdi motorhoz mert már sokat bizonyított nálam.3008 kellett 2.0 hdivel de automata,nem baj ha már SUV legyen 4kerék hajtás ha baj lenne!
Na akkor csak hybrid4 kivitelben létezik pont amit soha soha soha nem akartam....hybrid valami találmányt.Meglett...pont 3 éves francia exleasingges....nagyon szép.Az első óra mint az első éjszaka a kezdő kandúrnak ment az csak szokni kell.iGAZI NŐI AUTÓ 100% nyugalom csend megy magától,minden automata,csak a pedálokra meg a lámpákra kell figyelni.Teljes RELAX ez az autó.
Na de pályán ott azt nincs hybrid deley csak 170 le dízel ,és az adja is ahogy kell.Egyszóval megszerettük és családi kedvenc lett belőle!Fogyasztás:4,2-5,2 város pálya betartva nagyjából a szabályokat!Az üvegtető az nyáron meleg,és bár elhúzható a német bukó/nyitható tető az igazi.
- Semmi,néha leáll a gyári navi,frissítést kér de nem kap egyelőre!
Nagy József Debrecen Bárány u 22.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2013 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |