Kedves kis fehérség
Az első autóm. szinte mindenki le akart beszélni a peugeotról mert így francia úgy francia vegyek inkább jappán autót az örök élet. Valami igazság van benne mert a volt szomszédunk suzukija 600.000 -nél is tökéletesen működött nem úgy mint haverom autója aki most vett egy új Yarist már az első próbaút után kb 20 km volt nem akart indulni. Ennyit a jappán tökéletes autókról. A peugeot jó tulajdonsága hogy nagyon kényelmes szép forma (főleg fehér színben), stabil nagyon egyben van ja és ami még fontos nagyon megbízhatónak mutatja magát. A motor lóerejéhez képest fürge és rendkívül keveset fogyaszt én még ha taposom neki se birom vele a 7 litert megetetni. na jó mondjuk nem is megy úgy mint egy versenyautó.
Rossz tulajdonságot még nem tudok róla írni. Egy kicsi problémám volt eddig vele de nem kellett hozzá más csak egy csavarhúzó. A csomagtér zára nem volt rendesen meghúzva és kanyarban valamint rossz úton kopogott. kb 20 másodperces melótól már jó is lett. más rosszat még nem tudok róla írni szerencsére ja és nem is nagyon szeretnék.
- eddig még semmi.
ne akarom teljesen leírni őket.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | - | Következő autója? | ha beválik akkor Peugeot |