Imádott Kis Ori Lizy :)
Mivel itt egy bejáratos autóról van szó így elég durva lenne ha már hibákat kellene sorolnom, szerencsére idáig nem volt és ez reméljük így is marad.
Amit nagyon kedvelek benne a kinézete, a minőségi anyagok használata a beltérben kifejezetten jó érzést eleganciát ad, a panoráma tető rengeteg fényt, a fehér számlap piros mutatókkal nagyon szép, a kormány jó fogású s elég vastag bőr, a hifi szépen szól, a futómű szépen kiegyenlíti a csodállatos pesti utakat. Motorikusan mindenféleképp jó választás volt az 1.4 VTI 98LE változata, gyengébb motorral szerintem már kínlódna az 1250Kg-s kasznival.
Az ülés huzata is nagyon tetszetős és jó anyagból készült.
Egyenlőre ennyi, majd 10.000Km után újra mondok véleményt.
Elértük a 10.000-ik km-t is és szerencsére azt mondhatom, hogy a véleményem továbbra is pozitív. Egyszerűen nem tudok hibát mondani, s remélem ez így lesz még nagyon sokáig, pedig emlékszem mielőtt beleugrottam volna ebbe a francia kis járgányba nagyon sokat gondolkoztam, hiszen annyi helyen csak a franciát nem szabad, szar... hallottam.
Most Én azt tudom ajánlani, hogy mindenki aki autó vásárláson gondolkozik a szívére is hallgasson, manapság szerintem a középkategóriás autók között a legnagyobb különbség a dizájn,a műszaki részlegek meg egyre jobban összeolvadnak a márkák között. Minden márkánál kilehet fogni hibátlant is és olyat is mely később ingünk - gatyánk.
Ha anno nem a szívemre hallgatok akkor most olyan autóban ülnék ami jó-jó, ellehet vele jutni A-B-be, de nem lenne semmi plussz érzés.
Visszatérve így 22.000km után is pozitív véleménnyel vagyok. Jó választás volt számomra, remélem ez a jövőben is így megállja a helyét.
Köszönöm hogy elolvastad személyes észrevételem, majd később újra megosztom véleményemet.
- Jelenleg még semmi és ez remélem így is marad, csak így tovább
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2011 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 22000 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | muszaj lesz családi autót vennem mellé 3008 vagy 5008 |
Verdikt | (9.7/10) |