Autók » Peugeot » 207 (2006)

207 cc 1,6 THP

ezt dj pöttyös is megirigyelné

Nem gyártanak gyári bőrös könyöktámaszt, erre odafigyelhetne az importőr. Nagy a csomi (420l). Hál´ istennek nem fér be senki. Amíg nem fordul elő nagyobb hiba, örömmel használom, az illatszóró patron gyorsant gyakran kell cserélni, kicsi a tank kb 40l, szélesebb kerekekkel kellene gyártani, merevebb a kaszni, mint a 206cc, komoly erőtartalék a motorban, én újra megvenném, miért nincs kártyás ikulcs a peugeotokban?--ha tudod írd meg: casa6@t-email.hu

- egyenlőre semmi

Kampf Nagykanizsa, adnak kávét, szimpatikos szerelők, a munkafelvétel mindent megold, állandóan autó takarítási akciókat szerveznek, itt nem lopják ki az értékeimet a kocsimból (kézimosó BP) mindig hivogatnak hogy mennyire voltam elégedett a szervizzel, ha idejövök annyit kell aláírni, hogy kivülről megtanulom a nevem, szerintem felesleges, a multkor az egyik fickó azt mondta, hogy dec 16.-án véradást szerveznek a vöröskeresztnek- eszembe nem jutott volna

Kampf Kaposvár, mindig adnak karbantartási tanácsot, itt is adnak kávét és sokat kell aláírni, 2000 Ft-ot kapsz, ha odamész szervizbe, itt nem vágnak át - ritka ám az ilyen műhely, nincs sör és cigi automata - ez komoly hiányosság, miért nincs lábbal hajtható gyerekautó- a kisfiam hiányolta, máskor is ide hozom a kocsim

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Előző autója? 107 Következő autója? boxer combi
Verdikt (8.9/10)

Peugeot 207 2006 (2007 - 2007)