Egy nagyon jól kitalált és szép autó
Kívül belül gyönyörű és praktikus. Jó váltó, jó úttartás, de ami a legjobb, az a kormány: egyszerre könnyű, még pocsolyás gidres-gödrös úton is elég 1 ujjal vezetni, nagyon stabil, ugyanakkor tökéletes kormányzási élményt nyújt. Ülése kényelmes, jól állítható, soha nem vertem be lábamat/fejemet semmibe, 1,83 magas vagyok. A teljes belső mentes mindenféle rossz műanyagtól, a műszerfal borítás esztétikus és puha. A hátsó ülések lehajtása ötletesen van megoldva, nem kell nyúkálni a háttámla alá, elölről felnyitható, a csomagtér jól pakolható. Ezzel a kis kocsival szállítottam egyszerre (velem együtt ) 3 embert, egy nagybevásárlás cuccait, plussz 1 IKEA-s asztalt és fotelt plusz egyeb vásárfiát. Senkienk nem kellett az ölébe fogni semmit :-), magam is meglepődtem és persze kösz az IKEA-nak a lapraszerelésért :-).
Kis probléma, hogy a textil-háló borítású ülésbe beleakadnak néha a ruházat esetleges fémdarabjai (pl. deréköv vége), ami kihúzigálja a szálakat. Nem árt a sofőr ülésre egy védő huzat amúgy sem.
- 1 év alatt nem ment tönkre semmi, de ezt el is vártam.
Peugeot Gablini
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |