Baba
- A belső komfort bámulatos, mikor beülök, jó érzés fog el, kellemes anyagok, barátságos kialakítás, jól rendezett, élmény vezetni, nagyon engedelmes, városon kívül is jól teljesít,jó pörgős érezni az erejét. A kormányzás nagyon baráti, jó az úttartása, a váltó is puhán jár.
pillanatnyi tapasztalataim:
130 Km/h -nál 2500 ford.
170 Km/h -nál 3100 ford.
Gyorsulás: időben tartja sacc a gyári adatokat.
Az átlagfogyasztása városban nagy hidegben pár hetesen is 6.2 l/100 km.
- Az autómata cuccokhoz (fényszórók, ablaktörlő stb. ) nagyon gyorsan hozzá szoktam, ami köszönhető a pontos paraméterezésnek, esőben az esőérzékelős ablaktörlő nem kapkod, megállásnál szükségtelenül nem töröl, a fényszórók nagyon jól megvilágítják éjszaka az utat, pontosan kapcsol akkor amikor szükség van rá. Az autómata világítások is jól paraméterezhetők és paraméterezettek. A fedélzeti számítógép nagyon jól kezelhető. A mérések pontosak nem csalnak. Ugyan alapjárati fogyasztást tényleg nem mér, de egy pár hiányosságtól ami szerintem szükségtelen az igényeimet teljesen kielégíti.
- A rádió nagyon jól szól, jól paraméterezhető, kellemes a hangzása, ésszerű elrendezésű. Kormányról is jól kezelhető.
- A kárpitozás tükrözi az igényességet és maximális kényelmet biztosít, könnyű ki és beszállás, egy 180-as ember is kényelmesen utazott , hosszabb távon is. Hátul igaz 3 ember nem de két ember tényleg kényelmesen elfér gond nélkül. Csomagtér , nem egy hajó de a szükséges cuccok elférnek. Persze a szebbik nemnek nem igazán jön össze :P
később folyt köv.
- Eddig semmi, de ez remélhetőleg így is marad:P
nem volt még.
De az Egri Michard Kft.-hez tartozik.
Korrektek de kicsit lassú az ügyintézés.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Thalia 1.4 | Következő autója? | Peugeot 209 :P ha überelni tudják a 207-t:P |
Verdikt | (8.7/10) |