Ár-érték? Tökéletes
Ez már a harmadik Peugeot-m, de nem az utolsó. Én minden szempontból meg vagyok elégedve a márkával, a HDi pedig egyenesen tökéletes. Csak városban van használva, és 5.2l/100km az átlag, mind a számítógép, mind az én számításom szerint. A BP-i utakat nagyon jól viszi, nem csörög, nem zörög. A kanyarvétel jó, a változó szervó pedig szerintem, néhány társam véleményével ellentétben nagyon jó, főleg parkolásnál, illetve autópályán, amikor fontos, hogy ne legyen könnyű a kormány. A pirosnál jól el lehet jönni vele, és autópályán is kényelems a 130-140 km/h. A felett már egy kicsi hangos, és nem is gyosul de mit vár az ember 70LE-től?Összességében amit ennyi pénzért kapni lehet, azt megkaptam, tökéletesen működik, és borzasztó jó a fogyasztása. Az egyetlen apró hátránya a kocsinak, az az, hogy hátul nem valami nagy a lábtér, de nem is ezért vettem és ez nekem nem is számít.
- Amit cserélni kellett azt mind garanciában cserélték, de csak apróbb dolgok voltak és nem komolyak. Ilyen például, hogy a központi kijelző kb 1 óra vezetés után elhalványodott egy kicsit. A szervízben rögtön, garanciában cserélték, azóta hibátlan. Más említésre méltó nem is volt.
Peugeot Fábián, Budaörs, Garibaldi u. 1.
Itt vettem, ide hordtam, hordom szervízbe. Kedvesek, gyors, pontos kiszolgálás, minden rendben volt.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | 206 1.4 HDi | Következő autója? | Peugeot 308 |