Autók » Peugeot » 207 (2006)

207 1.4 HDI

1.4 HDI Feketepárduc

Igazából meg kell valljam! Rühheltem a francia autókat! Meg az új, 0 kilóméteres kocsikat is! Ehez képest, vettem egy 207-est vadi újan! :D Na ez van! Nagyon megtetszett a formája, és a motor is baró, nekem nem kell rakéta, nem szeretnék autóban meghalni...és ahogy magamat ismerem, nagy motor, nagy sebesség! Fiatalság bolonccccság! :)
Na tehát a lényeg!
Egy kedves Pözsós értékesítő ismerősöm Szolnokon szólt, hogy figyi van ez a kocsi, menj vele, nézd meg, ismerkedj vele! Mondom szkeptikus vagyok a franciákkal kapcsolatban, bár általában csak a rosszakat mondják mindig, a jó nem érdekes...ez olyan mint a bulvár, ott is csak a szart olvahatod!
Szóval egy Escortom volt előtte, 1.6 Zetec! Arról is hallottam szart, én mégis beleraktam 180ezret! Soha nem állt meg, soha nem hagyott cserben! Más Escortja 150.000-nél hello!
Tehát a tesztautót elvittem, mentem vele 2 nap alatt 700 km-t, Szolnok-Pécs meg vissza! És én belehabarodtam! Fiatalos, dinamikus, mindenki meglesős, szépen morgós, nem száguldós, ja és keveset fogyasztós!
Aztán jött a beszélgetés az értékesítővel....mondtam neki hogy én nagyon kaki véleményeket hallottam eddig a Pug-ról Aztán meggyőzőtt, ész érvekkel, amik vagy megdőlnek, vagy tényleg így lesznek! Legyen az utóbbi!
Fekete, Trendy , ülésfűtés 6-os Cd, 6 Airbag, 16-os kerekek, pici szárny! Iszony! Meg is nézik a városban! Ja és belül piros-fekete szövet! Állat na! Nekem nem kell buzierős motor! 1.4 HDI tökéletes!
Eddig nyilván nincs probléma, 218 km-t mentem vele :D , átlagfogyasztás már 6.4 , 40 Fokos melegben, bőgő klímával, és többnyire városban! Szóval eddig imádom! Nagyon remélem, hogy ez a Pözső már nem az, amik eddig voltak, és szeretni fogom sokáig a fekete párducomat! :)

Ha mennek bele a kilóméterek írok még a tapasztalatokról!

Nya! Átmentünk a 4000-ren! Eddig semmi! Király kis autó! Jó nem rakéta, de ahogy írtam nem vagyok szadista és odaérek így is mindenhova! Mindenki lesi a kocsit, kapott lájtos fóliákat az ablakokra, úgyhogy a fekete kasztniszín még jobban feltűnik, és még vagányabb az ablakokkal együtt! Eddigi összátlagfogyasztás 5.4 a 4100 kilóméterre vetítve, tehát jól állunk! 5000-nél nyomok egy resetet, mert állítólag addigra beáll a gyári fogyasztás, és lesz ennél lentebb a summafogyasztás! Egyébként a 4100-ban kb 50% város klíma 40fok, többi országút és vagy 600 km autópálya!
Ja, pályán vicc! 140 klimával és pillanatnyi fogasztás 5.5 -6.0 között! :)
Úgyhogy eddig téééleg klafa! Kippkopp, maradjon is így mert akkor nagyon fogom szeretni!

Na most tartok majd´ 4500-nál!Lenulláztam az számlálókat és mentem vele 510km-t! Na most erre 5,1 az összfogyasztás! Beszartam! Jó nem tapostam ki a belét, mentem normálisan! 350km csak város, a többi országút! Engem meggyőzött! Kopogás, csikorgás, gondok nincsenek! Ne is legyenek léééééééci! :)

- Eddig semmi! Még jóóó vazze! :D

No problem no szerelő!

Fenntartási költség (7) Évjárat 2007
Előző autója? Escort Alba Plus Következő autója? passz
Verdikt (7.7/10)

Peugeot 207 2006 (2007 - 2007)