Utálatból szeretet
Akkor kezdem az elején, soha életemben nem akartam francia autót,mindig német autóm volt.. de aztán a munkaadóm le akarta cserélni a pug ot mert már nem neki való volt. jó pénzért adta igyhát belementem.eladtam az imádott corsámat,
és beültem a 3 éves pug ba. Nagyon tetszett a belső kialakitása,a feleségem imádta vezetni, mert jó szervó, kis lendületes jószág. felhivta a figyelmemet a góré hogy volt már baj vele gariba.alapjárat vezérlő panel csere 130000 ha nem garis.nem érdekelt lebegett a rozsaszin köd :) aztán 1 honap mulva az autó nem indult.szerviz benzinpumpa csere 40.000ft.na nem baj ennyi belefér. a fékek nagyon kopnak,de aztán lecseréltem gyári tárcsát márkásra, most kevésbé.utánna jöttek a megmagyarázhatatlan elektromos zavarok pl:irányjelzésnél 2. villanás után felkapcsol a refi... stb.szervizbe tanácstalanság... telt mult az idő sajna ezek a hibák nem multak, mignem egy sokat halgatott zene miatt (álló helyzetben) lemerült az akksi. hiába töltöttem már nem volt az igazi.vettem egy másikat,és láss csodát az összes elektromos baki hipp-hopp megszünt.azóta jó az autó ,s már nagyon meg is szerettem.a feleségem kedvence,és a gyerekek is szeretik.ugyhogy a pug marad.kicsit sokat eszik ,és nem egy versenyautó,de tudtam mit veszek. kis rohangálós autót. bevált.lehet szidni.... de láttam én már felsőkategóriás autót is utszélén.ja és tudni kéne hogy ennyi pénzért ne várjon az ember csodát.
- gyorsan kopó féktárcsa,és betét,alapjáratvezérlő elektronika,üzemanyag szivatyú,akku csere.
peugeot tatabánya.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | corsa | Következő autója? | nem tervezem...az álmaimrol meg nem itt kell irni :) |
Verdikt | (5.4/10) |