Trendi öszvér
Barátn?m szülei els? új autója. Egész élet munkája, ennek megfelel? becsben tartva. Egészen addig, amíg rájöttek, hogy kicsit drága ahhoz, hogy csak a kertben álljon. Aztán elkezdtem használni. 2 év alatt 28ezer km-t töltöttünk együtt. Megbízhatónak bizonyult eddig, csak egyszer hagyott cserben, amikor a gyújtótrafó(?) hibát jelzett, kivillant a STOP és jó ha 50-nel lehetett vele haladni. Ez a motorháztet? felnyitására megjavult, de azért a biztonság kedvéért kicserélték garanciában.
Ezen kívül semmi bajunk. Hosszú távon is kényelmes útitárs, öröm vezetni. A 75 lóer? nem egy Paks, de arra elég, hogy városban dinamikusan lehessen vele haladni és autópályán, terhelten emelked?n is tartja a 140-150-et. Apropó pakolás: ahhoz képest, hogy kisautó qrv@nagy a csomagtartója. A rekord, amit eddig pakoltam bele: két nagy hangfal, két kisebb (hangosítási Wharfedale LA-15P és EVP-S12) egy flightcase kever?vel, egy zöldségeskosár kábel, egy keyboard keménytokkal, 10 mikrofon- és 2 hangfalállvány. Kicsit lejjebb ült, de meg se kottyant neki, egyedül a hanyag pakolás miatt karcolódott meg egy kicst a hátsó ülés fém hátsó része. Viszont autóopályán így is hozta a gyári 174 km/h-s adatot
Egyedüli nagy hátrányának a légkondi hiányát említeném, meg hogy benzinnel megy, ami drága :)
Kisebb hátrányok:
-hidegen valóban hajlamos befulladni a motor
-kb 5b?l 1szer nem akarja a rükvercet, ilyenkor kicsit ki kell mozdítani a másik irányba
Kiemelném még a szerintem átlagnál jobb gyári hifit.
A köv autó is ilyen lenne, ha nem lennék szerelmes az el?z? szériás Ford Transitba :)
Update:
valamiért kezd érdekes dolgokat csinálni az elektronika: egyszer menet közben minden ok nélkül törölt hármat a hátsó ablaktörl?, másik alkalommal meg nem akart indulni, de egyáltalán nem. Ez utóbbi probléma megsz?nt, ahogy kinyitottam és visszacsuktam az ajtót... Windows fut a számítógépen :)
Voltunk közben a kétéves/30k-s szervízen, Sárkányék korrektek voltak, az egész cakumpakk 35k-ba fájt.
- Gyújtótrafó(?) 2500 km körül
Peugeot Sárkány