Autók » Peugeot » 206 (1998)

206 1.6 CC

Szeretem a hibáival együtt....

Használtat akartam. Nem volt. Illetve volt, de drágábban mint az új. Így megvettem. 3 naposan kapott egy követ, 2 hetesen meg egy padka leszedte a műa szoknyát elöl. Na ez volt 300e...
Ezek a lökhárító alatti "valamik" igen gyengék.... Egy szervizen vetem észre, hogy a hátulján a rögzítő fül etört. Valaki a parkolóban nekiment...
A kocsi abszolut érzelem autó, ha az ember elfogadja a 206 köztudott hibáit, nem csalódik. Nekem elég tágas - 163 cm "mély" - mögöttem 10-20 km még nem inkvizíció.
A tető az első télen "megette" az olajat. Garban pótolták, de leközelebb majd megoldom én. 25 ml valami 50e ft. Nekem azt mondták...
Ja: ha tolom eszik (170-190 nél 9-10L) ha nem 7,5L
Mentem vele 93e km-t de SOHA nem hagyott ott, és nagyon jól ment! Mindegy hogy a Brüsszel autópálya vagy a Dinári, kvázi "doxa".

2006 eleje
Fentiek óta eltelt egy kis idő, meg egy törés..... Elején a karosszéria formatervezve lett, maj eredeti állapotra visszaállítva
Még mindig imádom, még mindig semmi baja !!!!

2006 vége
Közben Irországba kerültünk. 1 hét alatt 2× törték fel. Jobb hátsó kisablak csere 360 Euro. Az ablak feletti gumitömitést én cseréltem és otthonról jött a tömités.
Még mindig imádom és még mindig semmi baja :-))))

2008 vége
Hazaköltözött, mert arábiába nem jöttem ki vele. Már több mint 170e km van benne és kutya baja. Talán nem is Pegó? Zokszó nélkül járta meg 2× Irlandiát.
Még mindig imádom és még mindig semmi baja :-))))

- első műa. kötény + szélvédő csere: 300e - tetőmozgató hidraulika olajvesztés: garancia (egyébként folyékony aranyat töltenek bele, annyiba kerülne) - kalaptartó mozgató munkahenger csere - Fékbetét, féktárcsa, izzók fogynak.... - Folyamatosan kiesnek a csavarok: tető, csomagtartó stb. - Recseg a váltó, de azt mondták: 206 típushiba - Visít a fékbetét, erre azt mondták Pegó típushiba....

Peugeot SÁBA SopronKészségesek, de a festett műa alkatrészről leesik a festék....Drágábbak mint a függetlenek, és szerintem csak a műszerrel tudnak többet, de nagyon készségesek

K&T, Soprongyorsak, hoznak visznek, mindent megrendelnek, beletsznek... ha meg mégsem azt kellett, az az ő saruk, és bevállalják :-)

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Előző autója? Civic 1.5 Lsi Következő autója? SLK, Boxster ?
Verdikt (7.7/10)

Peugeot 206 1998 (2005)