Spórolósok előnyben
Hát nem mese, a fő attrakciót leírtam a hibalistához.
Egyszer kelett vontatni az autót, ez is az én hülyeségem volt mert nem néztem milyen gázolajat öntök bele és télen beledermedt, de kis higítás után (benzinnel) azért bevette a pocija, sőt a teljesítménynek jót tett:-)
Olyan gondom az autóval SOHA nem volt, ami műszaki hiba lehet. Amit reklámoztak róla (3.6l/100km), simán összehozható, nekem sikerült többször is, de azért általában 4-4.5 között csipegetett, normálisan használva.
aki kis autót akar kis fogyasztással anakk tökéletes, a motorjával soha nem lesz gond ha megkapja ami jár neki (olaj, szűrők).
A felfüggesztése lányos, bár az sw-é azért jobb mint az 5ajtósé, de itt már 120e körül lehetnek cserés dolgok (pl:szilent), de én eladtam mielött beért volna a futóműjavítás. Asszem amúgy ennyi a magyar utakon elnézhető.
Belseje egyszerű, kopogós, de praktikusan kialakitott, és sw-ként még használható méretű is (4-en olaszba nyaralni azért szűk, de sok kategóriatáshoz képest nagyon jó) Normál mértű ember mögött inkább csak gyerek, de valami kistermetü menyecske mögött akár egy kisember is elfér:-) a rádió sz*r, elöször nem játsza az írott CD-t, aztán behal teljesen a CD-je. Állítólag típushiba, de lehet betenni bármilyen szabványos méretűt, csak akkor a távirányítója értelmét veszti. javítani nem érdemes, nem bírja sokáig (próbáltam)
a motorja tökéletesen funkcionál, keveset fogyaszt, viszont cserébe hangos picit, és gyenge nagyon (nekem), de azért mindennapi használathoz elég ám. Mondjuk aki 1.4 dízellel akar versenyezni annak se a feje fáj.
Tartalmaz azért majdnem miden rosszat amit egy kisautó szokott:
Kopogós belül, puha kívül, hangos a motor, hamar kopik a műanyag (nálam a kormány nagyon megkopott), átalában zörög is, a fékek is kisautósak, de azért működnek.
szóval egy szó mit száz én nagyon meg voltam vele elégedve, és szivesen ajánlom bárkinek. mindent tud amit bármelyik kisautó (jót-rosszat), de ez azért nagyobb (használható csomagtér), és nagyon jól fogyaszt.
- El nem romlott semmi, de azért nem volt eseménytelen ez a 30000 km:-)
- -120-as nagyszervíz (hosszbordás szíj + feszítő, szint. olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő, gázolajszűrő) , vezerlés nélkül maszeknál 57e ft maszeknál.
- -elütöttem egy őzet, kb 90-nél nem elé, hanem rá(!) ugrott a motorháztető jobb elejére. Na ez húzós lett volna ha nem cascos(820e).
- Cserélték: motorháztető, lökhártó, ködlámpák, lámpák, lámpamotorok,díszléc az elején, hűtő, klímahűtő, jobb sárvédő, ventillátor, meg az a nagy müanyag amiben a hűtők vannak.
Peugeot Kampf Nagykanizsa
Korrektek, gyorsak, segítőkészek és mióta peugeot van a családban (8éve) nem volt velük gond, pedig 3 autót is odahordtunk rendszeresen.
Gombos Robi, maszek szombathelyen, ügyes csak sok a munkája:-)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | punto 55s | Következő autója? | Mazda6 CDTH |