Rezsó a peugeot
Gond nélkül megjártuk vele Olaszországot klímával, 6.5 literrel. Egy tankból 800 km-jött ki. Olaj víz rendben szóval eddig beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Klíma nekem elegendő más gyengének tartja. Alsó tartományban azért nem húz annyira klímával de aki gyorsulni akar vegyen versenyautót. helykínálat megfelelő 180 cm-el saját magam mögött simán elférek. 3-an csomaggal olaszország kényelmesen pedig azért volt cucc rendesen. Városi forgalomra teljesen bevált könnyű vele parkolni. Országúton 130-140 lehet vele haladni többel már úgy is költséges ha rajta kapnak. (olasz 100-as tábla 130-al nem esett jól és még vigyorogtak is a rendőrök)
- nemrég vettem úgyhogy a kötelező dolgokat végezték el rajta:
- olajcsere, levegőszűrő csere, pollenszűrő. Egyetlen baj jött elő az légzsák led villog ha úgy gondolja. Egy 100 méteres macsakaköves szakasz után jelentkezett először van, hogy villog van hogy nem. Egyébként más gond nincs, a hátsó dob külső bevonata kezd korrodálódni előbb utóbb csere lesz.
Budapest, Speedy Üllői út gyorsan korrekten megvoltak törzsvásárlói kártyával kedvezmény elsőbbség és a kártya ingyen van.
Budapest, XIII. Tatai Tahi u. sarok gyors korrekt
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |