Peugeot 206 COUPECABRIO 2.0 16V
2001 ota szerettem volna egy ilyen jarganyt, ket eve megvettem, sajat penzbol, egybe, 22evesen. Szerettem nagyon, az enyem szerintem egy szep darab volt, nem olyan mint a tobbi, de nem tul feltuno, epp amennyi kell, lasd a kepeket alabb :-) szerviz tapasztalatom igazabol nincs sok, beadtam, megvartam kifizettem, elkoszontem.. Nemetorszagban lakom, igy van autopalyas tapasztalatom vele elég. A fogyasztas 6,9-8,2 literig is alakulhat, hangulat fuggo (Berlin-Budapest 900km). Varosban inkabb 8. Én imadtam nagyon, mindig orommel szalltam be! Soan szidjak a hatso uleseket itt nos mi mentunk vele 4-en Balatonra Budapestrol (jo, akik hatul ultek termeszetesen csajok voltak a kisebb fajtabol), nem panaszkodtak, pedig megis csak 260km oda-vissza.. A szerpentineket nagyon szerette, es en is, a bor sport ulesek remekul tartottak, a futomu is remek, az enyem ultetve volt. Talan hibat nem is tudnek felsorolni, bar kicsit elfogult is vagyok, tnyleg sokaig vagyakoztam utana, talan a konyoklo hianyzott belole. Amikor lecsereltem ar/ertek aranyban nem talaltam jobbat.. egy auto vagy irrealisan draga a "tudasahoz" kepest, vagy olcso, de nincs benne semmi, vagy tucat.. nos a 206 CC nem ilyen, alapbol igen felszerelt, es nem is draga, nem is tucat, ellenben ezt az "olcso SLK" osszehasonlitast el kene mar felejteni, a ketto koszono viszonyban sincs egymassal, en nem szerettem az SLKm. a CC-m viszont IMÁDTAM, nem olyan jellegtelen mint a merci es sokkal-sokkal felszereltebb. A menetteljesitmenyerol annyit, hogy egy 3.0TDI Quattro Q7 tolem 3x kapott ki a vaci uton piros lampatol piros lampaig, ezuton is udvozlom a ket kreol szekrenyt, aki ezert mergeben leontotte a kocsim RedBullal, majd kijelentettek, hogy kozosultek a baratnommel, termeszetesen kinevettem oket, es kikaptak negyedszer is. maskor vegyenek erosebb autot. A vasarlasnal mindenkepp toresmenteset erdemes venni, egy kabrional ez kulcsfontossagu! tovabba ha megkapja amit kell szerviz tekinteteben es normalis keretek kozott hasznaljak, meghalalja es nem hagy cserben, ezt ÉN garantalom :-)
- nálam semmi
Peugeot Gablini M3 - ha nem hajtanák azon a 10méteren padlógázon, amíg leérnek a pincébe vele, 10 pontot kapnanak :-)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 19000 |