Autók » Peugeot » 206 (1998)

206 1.6 SW XS

Peugeot-t, nem, köszönöm......

Megbízhatatlan autó, alig volt két éves mikor elkezdte a megállunk az út közepént játszani.
A kocsi egyebekben jól ment ha ment, relatív jó volt a fogyasztása is, tágasság szempontjából kategóriájában tökéletes (kombi is, meg el is férsz benne, mégis kisautó)

- Szívócsonk, potom 4x cserélve. Kábelköteg, egyéb üzemanyag szabályozó akármi. (ja, mind ugyanazon hiba folytán került cserélésre)
- A történet:
- A kocsi nem megy. Hogy mi romlott el rajta arról megoszlanak a vélemények, mármint a peugeot szervízek véleményei, de sokszor még magukat is felülmúlják tippelésben. A kocsi hol megy, pl. 80-100-al, aztán hirtelen megáll. Motor lefullad, antipolution faultot a computer kiírja, és a kocsiban se kép se hang. (újraíndítás esélytelen)
- Ezt csinálja már több mint egy éve. 12x javították. Sokkal többe van eddig mint 10 ezer huf. És most per. pill ugyan megjavították, de már nem vagyok róla meggyőződve, hogy megy.
- Szóval én speciel megválok a kocsitól, bár szerettem. Valóban nagyon "dizájnosak" a peugeot-ok, de én kifogtam egy finoman szólva is megbízhatatlan példányt. Egy bizonyos: én részemről a peugeot-al befejeztem.

Fenntartási költség (1) Évjárat 2002
Előző autója? 306 Következő autója? peuegot-ot nem