Autók » Peugeot » 206 (1998)

206 1.6

OROSZLÁNKIRÁLY

Az autót 1999-ben vettem, főleg szép formája és jó ára miatt, amit azóta sem bántam mg. Nagyon szerettem, még megvan most árulom, nagyon fáj a szívem hogy eladom de 3 autóra nincs szükségem.1.6-os motorral vettem ami egész jól hajtja a kis kasztnit és jól bírja a sportos, dinamikus vezetésemet meg a barátnőmét is. Közepesen felszerelt, csak könyöklőt rakattam bele utólagosan meg kicseréltem a pedálokat aluminiumra, meg a váltókar végét is, így sportosabb lett a belső meg látványosabb is , de ezzel eddig se volt.8l körül fogyaszt ami szerintem jó főleg ahogy hajtva van. Szerintem a váltója is jó, bár tényleg nem lehet BMW-s módára váltogatni, de ez csak 1 kis Peugeot.Formája viszont nagyon dögös, sötétkék színű, OZ felnik nagyon szép!Engem az elektromos meghibásodások is elkerültek,de tény hogy ebben nincs annyi elektromos cuc, mint a nagyobb testvéreiben. Párommal voltunk vele Olaszban, Németben mindenhová tökéletesen elvitt, méretéhez képest kényelemben. Szerintem az árához, méretéhez képest 1 TÖKÉLETES AUTÓ! Csak ajánlani tudom! Csak kötelezőn voltam vele. semmi meghibásodás. Tényleg fáj a szívem hogy eladom. Most új A8-am van, majd oda is írok(99 óta nőtt a büdzsé)és írok majd Volvo XC 90-hez is és írásomat olvashatják az ALHAMBRA Spanyol királyság alatt is. Előre a Volvo TÖKÉLETES főleg a barátnőm számára.több mint 40 millás autók után 1 ideig semm i, ezt akövetjező autóhoz irom.csak oda nem fér ki.

- Kopó alkatrészeket cseréltettem, izzó cserék,1 akkumulátor csere, de az én hibámból.(rajta maradt a világítás)Ezeken kívűl semmi, ezek a cserék meg a velejáróak.

Székesfehérvári Peugeot márkaszerviz

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999