Oroszlán, amit az egerek is szeretnek:-)
Zavaró, hogy hidegen hangosabb a dízel motor, illetve hogy az akkumulátortakaró nem egérrágás álló Azt hittem megüt a guta, hogy a két hetes autónál összecsócsálta a takarót, de ez volt az egérke utolsó cselekedete). De a gyorsulás tökéletesen megfelel az igényeimnek,még 4 személy mellett is van benne szusz 130 felett. A fogyasztás jó, de nem tudom elérni az ígért 4 litert ha tízzel megyek sem.(4,4 a legjobb) Nagyobb tempónál vezető felől hallatszik a szél zúgása. Az utat jól fekszi és megállni is lehet vele. Váltója kicsit kemény, de megszokható. A szakállemz majdnem alacsonyan van.
- Mivel még nincs fél éves sem a gép, nem sok a tapasztalatom, de a 6 ezer alatt eddig semmi baj nem fordult elő.(kopp-kopp).
Peugeot Qualité-nél vettem Kunszentmártonon, de nem vagyok megelégedve, mert ha az ember kifizeti az árát, akkor azt várja el, amit megrendel és amikorra megrendelte. A kocsi egy hónappal később érkezett a megbeszélthez képest. A kocsiba panasonic cd-rádiót ígértek, de ez helyett csak a legolcsóbb clarion verzió jutott. Többletpénzt fizettem a téli gumikhoz felnikért, de csak a nyári helyére szerelték azokat. Ígértek trikóhuzatot,olyat sem láttam.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | 2107 | Következő autója? | valami Japán |