Men? állat
A verda tényleg nagyon jó! Hallottam már sokat a francia autók megbízhatatlanságáról, de eddig még (szerencsére) nem találkoztam vele. Egyetlen negatív dolog, ami zavart egy kicsit az a fékek KISSÉ hangos nyikorgása volt. Ezt a gyári hifi kis felpumpálásával kompenzáltam. Ez a megoldás igaz kicsit redukálja a csomagtartót. Sajnos a szervízben nem tudtak tenni ellene. Sokat megyek vele autópályán, és tényleg mondhatom, hogy megállja a helyét. 170-es utazósebesség símán kijön belölle,de ilyenkor már a fogyasztás is közelít a 10 lityihez.140-nél (kb. 4000-es fordulat alatt) 7-7,5l ami szerntem egy 1.6-os motortól elfogadható.Ezt már csak a dízel verzió verheti.Belül a tér elfogadható elöl, a hátulülök azért szoktak hosszabb távon panaszkodni.Nekem (mint soförnek) azért passzol minden, és minden kézre is esik.Persze lehetne kukacoskoni, hogy az ajtóban a pohártartó kicsit távol van, de azért már 3 év alatt hozzászoktam. Viszont amivel nem vagyok megelégedve az a lemez min?sége. Minden, a leheletnél kicsit nagyobb ütés meglátszik az egyrétegü fényezésen. Faterom tavaly adta el G Astráját, de azon 6 év és 160000km alatt negyedannyi apró horpadás volt, mint most az enyémen 3év és 61000km után. És ez azért rányomja a következ? autóvásárlásomra a bélyegét. Na meg persze a (szerintem) túlzott értékvesztés.A gép már a felét se éri sajna. De azért szeretem, mert kiemelkedik a hétköznapok millio autói közül. Legközelebb asszem azért japán autóval fogok szerencsét próbálni!
- bal els? sárvéd? csere(nem gyári hiba,saját marhaság volt)- 110000ft- Peugeot Fábián
Peugeot Fábián
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2002 |