Megbízható családtag
Olvastam fentebb egy elég negatív kritikát,szerencsére az én tapasztalataim jók a vassal kapcsolatban.Egy ismerősöm tanácsára vettem ezt a típust,az illető lóti-futi céges autónak használta,hajtotta kb 20-25 alkalmazott 4 év alatt belerúgtak fél millió km-ert,és az 500-ezres nagyszervíz után kb 5km-rel lehelte ki a lelkét,mert elfelejtették olajjal feltölteni,a régit meg biztos ami biztos leengedték.
Kötelezőkön kívül/olaj fék vezérmű/csak néhány izzó volt cserélve a kocsin,2x lett törve az eleje őzeket elég jól bírja/szarvast még nem próbáltam/.Utángyártott alkatrészekből,a karosszéria javítás is olcson kihozhato/lámpa,gépháztető,köténylemez,hűtő+apróságok festéssel kb 200 ezerből megáll/számla nélkül.
Akik kannázzák a dieselt ajánlott sűrűbben szűrőt cserélni,mert elmehet az alapjárat,ledadog,nem húz.
Összefoglava megbízható,olcson fenntartható,gazdaságos,nem túl kényelmes szerethető családtag.
- Also kereszttartók /kutyacsont/kb 80000 km-enként.4-5 ezer ft-os dolog,két emelővel kb 30 perc kicserélni.
- Izzítógyertya 4-ből 2 176000 km-nél 5000 ft/db kb 1-óra alatt ki lehet cserélni
- Központi zár távirányitóva való záráskor néha visszanyit
itthon haverokkal,speciális szerszámok nélkül szerelhető,
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Tempest | Következő autója? | diesel peugeot,vagy benzines honda |
Verdikt | (7.8/10) |