Autók » Peugeot » 206 (1998)

206 1.4

Kis erőszakos!!

jó tulajdonságai közé sorolnám hogy nagyon jó vezetni kényelmes és sok tekintetben veri a nálánál jobb kategóriába sorolt autókat kezeőszervek jól kezelhetők áttekinthetőek!aki luxus autóból ül át egy ilyenbe az csukott szemmel tegye EZ NEM LUXUS AUTÓ!mert csak azok ócsárolták akik sokkal jobb kategóriájú autóból ültek át!hibák az elektromos oldalon találhatóak mondjuk tény hogy felvehetnének egy hozzáértő embert is mert szerintem a lakatossal dobatták össze az elektromos részeket!a szervóm visított mint a vett malac az indexem önálló életet élt jobbra.a futómű kopog de ez nem csoda a magyar utakon!a csomagtartó ajtaja is kopogott de azt némi szigetelö szalaggal megoldottam,a zár alsó a (nem az ajtón lévö)részére ahová rácsukódik a stifftre körbe rátekertem 4-5kanyar szalagot és elhallgatott mint jimmy kakasa!addig úgy zörgött mint ha erős gépágyu tüzbe keveredtem volna!:) de minden autó igényli a törödést mint az asszony otthon ha nem törödsz vele akkor azt meg is hálálja!nekem is álmom a gondozás mentes autó de hát az még odébb van!hát ennyi de mondjuk nem lettem peugeot buzi de kellemesen csalódtam benne!

- az indexem szarakszik néha bekapcsolt magátol és a futómű kopog mint állat de szerintem jó érzés vezetni oda megy és úgy ahogy akarom aki nem tud vezetni annak mindegy milyen autó van a valaga alatt.

13 ker.dózsa györgy út!korrekt kiszolgálás és felvilágosítást tapasztaltam és nem sumákolták el a tipus és rejtett hibákat!gondolom azért mert emberségesen viselkedtem csak a gizda majmokat szivatják de öket mindenhol!és jól teszik

Fenntartási költség (5) Évjárat 2000
Előző autója? vanette cargo Következő autója? peugeott 407 vagy valami jobb