Kikvillám
2006 szeptemberében vettem a kis kék harcost,egy hónapos jogsival:)Igazi első saját kocsi!A maga 75pónilovával,a 4ütemű waresz után igencsak lenyűgözött!A felszereltsége hiányos,de nem vészes!Az ABS-t és Klímát néha hiányolom!Egy évig gondmentesen ment az autó!Utána egyszerre ment tönkre benne minden,és ez mai napig tart!Kezdte a 4.befecskendező szelep!Szalonár:32.000ft!Bontott+beszerelés:6000ft:)!Utána a sor folytatódott az igencsak nagy értékű /300ft-os/gyorscsatlakozók zárlatosodásával ami miatt előszeretettel tiltott a fedélzeti számítógép!Ezek után a gyujtáskapcsolóm adta meg magát,ezzel egyidőben eldurrant a bal hátsó fékmunkahenger,majd nem sokkal később az öninddító...Autópályás vitézkedésem után elrendeztem a féltengelyek sorsát is...A futóműnek mikor mi baja:)Most épp a kutyacsontok kopognak!Menet teljesítményével elégedett vagyok,ha egyedül megyek vele!3-4embernél már vérszegény a kicsike!Kényelme nekem nagyon jó!Nincs agyon glancolva,de nem is fapados!Bár az a szervónak nevezett csúfság ebben a tipusban kis tempónál kifejezetten nem dolgozik...A fékek jók és határozottak!egyenlőre marad az autó,bár az tény,hogy nem a rongy magyar utakra van kitalálva ez a futómű...Viszont a motort nem lehet kiütni,pedig tőlem aztán nem kap sok kíméletet!
- 4.befecskendező szelep!Öndindító,zárlatos csatlakozókbol adódó letiltás,folyamatos futóműhiba,gyujtáskapcsoló,bal oldali féltengely!
Magánszerelőhöz horom!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2000 |