Autók » Peugeot » 206 (1998)

206 1,4 RIVIERA

Kicsi(t) Vad Oroszlán

Nagyon könny? és jó vezetni, bár nagyon hosszú távon azért elfárad benne az ember. Azt mondják hátul is kényelmes, de én ott még nem utaztam.

Fogyasztani fogyaszt rendesen városban és városon kívül egyaránt, dehát nem is ezért vettem, hanem a forma . . . azt hiszem a formája önmagáért beszél és ebben a kategóriában ennyi év után is az egyik legszebb. Persze ez szubjektív.
2 éves használat alatt csak az egyik emel? hidraulika ment tönkre a csomagtartó ajtaján. Kifojt bel?le az olaj ...
Volt olyan 1x, hogy a kocsi nem indult, de biztosítékok kivétele és visszapakolása után (ugyanazt a garniturát) pöccre indult. Windows !?

A csomagtartóba pedig elfér egy 83cm-es szélesvásznú normál képcsöves TV, az utastérbe pedig egy 3 elemes 2m-es létra és egy 180x200-as ágy is (persze szétszedve). Amilyen kicsinek látszik kívülr?l olyan nagy belülr?l. Néha még Én is meglep?dtem . . .

Egyetlen gond, hogy könny? feltörni.
Egyszer már elvitték bel?le a CDs rádiót, de másodszorra már beletört a csavarhúzójuk. Szó szerint.
Akinek ilyen kocsija van, annak ajánlom az oldalindexet beragasztását is valami extra er?s ragasztóval, mert könny? levenni és elég gyakran le is pucolják a kocsiról - ragasztás után soha többet. Ez tapasztalat :))

- Bal emel? hidraulika ment tönkre a csomagtartó ajtaján

Peugeot Fábián, XI. ker.

Peugeot Fábián, Budaörs