Karácsonyi autoszalon Tatabánya.
Az autót 2002-ben vettem. Kb 5 éves koráig nem is volt vele baj. Egyszercsak a motordiagnosztika jel sipolni és vllogni kezdett, majd a jel egyfojtában jelzett. Bevittem a KARÁCSONYI Peugeot szervizbe Tatabányán. Ahol hosszas müszeres vizsgálat után közölték velem, hogy mi a probléma. Valamilyen trafora gyanakodtak. Tehát kb 40- ezer forintért ki is cserélték. Másnap ez a probléma megint előjött a kocsin, visszavittem, hogy megint nem jó. Ők belém dumálták, hogy higgyem el az a trafó is biztos rossz volt benne. Megint rátették a számítógépet a kocsira és közölték velem, hogy szerintük most egy másik kütyü okozhatja a problémát. De nem biztosak benne, ki kellene cserélni ismét 40-ezer forintért. Vagy azt tanácsolták, hogy várjuk meg míg teljesen bedöglik a kocsi, és akkor kicserélik a számítógépet+ minden vele kapcsolatos alkatrészt jó pár 100-ezerért. Na ekkor berágtam rájuk és otthagytam őket. Elvittem a kocsit egy másik Peugeot szervizbe, ahol nekiugrott a szerelő srác a kocsinak . Telefonálgatott egy párat, és közölte szerinte mi lehet a baja. Ki kell cserélni a GYERTYÁKAT. Azt hittem szétb.... az ideg. Ki lett cserélve azóta sincs semmi baja. Mindenkinek tanácsolom messziröl kerülje el ezt a tróger mocskos bandát. Csak a pénztárcája fogja bánni de a kocsija nem lesz jó. Szégyen, hogy ilyen gané autókereskedők+ szerelők vannak.
- Index kapcsoló+ relé szinte még vadonatúj korában.
Tatabánya Karácsonyi autoszalon.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |